Gå til indhold
​Wonderware Office Bundle gør big data nemt i industrien

Pressemeddelelse -

​Wonderware Office Bundle gør big data nemt i industrien

Schneider Electric samler nu sine populære software-løsninger fra Wonderware, så fabriksejere og virksomhedsledere får nye, enkle muligheder for at bruge big data i deres beslutninger. Wonderware Office Bundle skaber effektivitet og resultater på bundlinje ved at give nem adgang til centrale data.

Det nye Wonderware Office Bundle fra Schneider Electric Software strømliner muligheden for at tilgå og tolke driftsdata og giver en ny gruppe brugere big data-fordele. Løsningen er nem at installere og forbinde på fabrikker og til virksomhedsapplikationer og giver ledelsen muligheden for nemt at skabe KPI’er ved at visualisere og analysere data næsten i realtid fra en lang række enheder og kilder.

Wonderware Office Bundle giver kort sagt fabrikschefer og ledere et bedre grundlag til at træffe velovervejede beslutninger, idet de har nem adgang til datahistorik og analyser efter behov. Løsningen består af:

Baggrunden for systemet er Wonderware Historian, et effektivt procesdataprogram, der kan indsamle oplysninger fra alle industrielle datakilder og skaleres til alt fra små til virksomhedsdækkende applikationer. Wonderware Office Bundle kombinerer avanceret datalagring med en rapporteringsgrænseflade, der har status som branchestandard, og går videre end enkel processtyring ved at levere værdifulde virksomhedsoplysninger til alle interessenter. Desuden giver den tætte integration med Microsoft Office ledelsen mulighed for at bruge kendte værktøjer til at få dybere indsigt i driften og identificere muligheder for forbedringer af driftsaktiviteter eller processer.

Virksomheder i dag er afhængige af hurtigt at kunne træffe velovervejede beslutninger. Wonderware SmartGlance er en enkel app, der giver mulighed for hurtigt at kunne tilgå KPI-rapporter om fabriksforhold fra enhver mobil enhed. I stedet for at vente på batchrapporter eller kun at modtage daglige rapporter kan de ledere, der bruger Wonderware Office Bundle, få adgang til opdateret information, når de har behov for det.

Som den første udbyder af industriel software, der udnytter brugervenlige værktøjer og datavisualisering, har Wonderware fortsat en klar ambition om at levere de nemmeste og bedste løsninger til at få det fulde udbytte af værdifulde driftsdata.

Wonderware Office Bundle tilbydes kun i en begrænset periode. Læs mere på http://campaigns.wonderware.com/campaigns/Pages/ww-office.aspx

Related links

Emner

Kategorier


Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale