Gå til indhold
Vinklet patchpanel og ny ramme sparer plads i datacentre

Pressemeddelelse -

Vinklet patchpanel og ny ramme sparer plads i datacentre

Med to nye produkter gør Schneider Electric det nu nemt at spare plads i datacentre. Et vinklet patchpanel og en ramme til montering under loft giver nemmere og hurtigere installation, der fylder mindre i selve datacentret.

Optimal udnyttelse af plads og udstyr til køling er essentielt i datacentre, hvor behovet for kapacitet vokser konstant. Derfor introducerer Schneider Electric to nye produkter, som imødekommer netop de behov: Et vinklet patchpanel og en ramme til montering af paneler, som kan monteres under en gitterbakke eller et loft.

Det nye patchpanel er udviklet specielt til Schneider Electrics nye Actassi S-1 konnektor, og fordelen med den vinklede konstruktion er, at datakablerne føres ind fra højre og venstre side af panelet i stedet for lige forfra. Det sparer plads i installationen, fordi patchkablerne ikke længere stikker vinkelret ud i fronten af panelet, men i stedet føres langs panelet og ud til patchkabelholderne i hver side. Dermed sparer man en patchkabelguide.

Actassi S-1 vinklet patchpanel har plads til 24 konnektorer med 12 vinklet mod venstre og 12 mod højre. De to halvdele er adskilt, så hver del kan trækkes ud forfra for nem montering og ændring af installationen.

Kabelaflastningen på bagsiden kan foldes eller fjernes helt, og panelet leveres med store labels til tydelig mærkning.

Spar plads i skabene
Actassi S-1 vinklet patchpanel kan med fordel bruges sammen med en anden produktnyhed fra Schneider Electric: En ramme til høj montering af patchpaneler i datacentre.

Ved at flytte patchpanelerne ud fra serverskabene og op under loft eller gitterbakke sparer man ikke blot plads i skabene - man sikrer også det bedste flow for ventilation og køling, så energien udnyttes bedst muligt.

Rammen til ’overhead’-montering har plads til fire enheder og kan monteres lodret eller i en vinkel. Den leveres med smarte beslag til lynhurtig montering på en gitterbakke, robuste kabelaflastninger og store labels til mærkning.

Rammen kan naturligvis også bruges til andre typer 19"-paneler og som consolidation point-løsning.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale