Gå til indhold
Viborg Hospital skal energirenoveres for millioner

Pressemeddelelse -

Viborg Hospital skal energirenoveres for millioner

Schneider Electric Danmark har netop vundet udbud om energirenovering af Regionshospitalet Viborg, der er et af regionens største akuthospitaler.

Det betyder, at hospitalets bygninger skal analyseres for at afdække potentialet for energibesparelse. Projektet er udformet som et såkaldt ESCO-projektet, hvor investeringerne betales af de forventede og garanterede energibesparelser. Pt arbejdes der med en tilbagebetalingstid på det samlede projekt på op til 12 år.

- Vi er stolte over at have vundet denne første del af Region Midts store satsning på fornyelse og energirenovering af de eksisterende hospitaler. Vi glæder os til at få arbejdshandskerne på og komme i gang med en mere gennemgribende analyse, så vi ved præcist hvilke tiltag, det bedst kan betale sig for hospitalet at investere i, siger Casper Højgaard, salgschef i Schneider Electric Danmark A/S og en af landets førende specialister i projekter vedr. klima-, energi- og ressouce-effektivisering.

Energirenoveringsprojektet forventes at få en værdi af et tocifret millionbeløb.

Emner

Kategorier

Regions


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Fokusområder er bl.a. indeklima, energieffektivisering og sikring, der styrker lønsomhed og velvære samt skaber større tryghed - uden brug af mere energi. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale