Få vores nyheder på mail

Uskærmede induktive følere til aftastning i krævende applikationer

Pressemeddelelse   •   Sep 08, 2016 08:30 CEST

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, lancerer nu en ny serie af uskærmede, induktive følere. OsiSense XS er designet specifikt til at møde kravene til aftastning i krævende applikationer som mobilt udstyr, samlebånd og rulletrapper.

OsiSense XS er den første serie af induktive følere på markedet, som kommer med en E2-certificering. Det sikrer markedets bedste beskyttelse mod elektronmagnetisk stråling, hvilket er særligt vigtigt på mobile maskiner og mobil udstyr.

OsiSense XS:

  • Kompakt størrelse, 12 mm og 18 mm i diameter, hvilket sikrer enkle installation og integration i maskiner og applikationer
  • Robust design, IP69K for M12-versioner og IP67/68 for kabel-versioner, samt et temperaturområde på -25°C til 70°C (-40°C til 85°C på forespørgsel)
  • Høj EMC-immunitet, muliggør præcis aftastning, selv i krævende miljøer
  • Forøget tasteafstand,giver stor fleksibilitet i monteringen

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.