Få vores nyheder på mail

UPS går i cloud – administrer den fra din smartphone

Pressemeddelelse   •   Nov 23, 2017 15:11 CET

Ny UPS-løsning fra Schneider Electric er tilgængelig i begyndelsen af 2018

Det kan være krævende at vedligeholde virksomhedens UPS-systemer. Men ikke mindst nødvendigt. En ny banebrydende løsning fra Schneider Electric leverer den første cloudaktiverede UPS til IT-miljøer. Det gør det nemt for serviceudbydere samt små og mellemstore virksomheder at fjernovervåge UPS-systemer næsten uden at røre en finger.

Enhver it-chef frygter uventet strømnedbrud. Derfor er en uafbrudt strømforsyning (UPS) alfa omega. Men hvad sker der, når IT-afdelingen ikke har mandskab eller tid til at vedligeholde og overvåge deres UPS løbende? Eller hvis der ikke er IT-personale på stedet? UPS-batterisvigt er altid uønsket, og især på det mest forretningskritiske udstyr, hvor nedbrud kan medføre katastrofale forretningsforsinkelser og økonomisk stab.

Men nu kan løsningen findes i medarbejdernes smartphones.

Verdens første 
For at løse små- og mellemstore virksomheders UPS-udfordringer introducerer energigiganten Schneider Electric i dag den første cloud-aktiverede, uafbrudte strømforsyning (UPS) til IT-miljøer. Navnet er Smart-UPS™ med APC SmartConnect. Løsningen gør det muligt for virksomheder med begrænset IT-personale og ressourcer at holde trit med UPS-systemets sundhed. Og man skal bogstaveligt talt kun løfte en pegefinger. Via push-notifikationer på smartphonen fortæller systemet nemlig selv, når det har brug for vedligeholdelse eller udskiftning.

Intelligent strøm
Løsningen er en del af energivirksomhedens IoT-arkitektur, EcoStruxture, som gør det muligt at få data-drevet indsigt, der kan forenkle driften og vedligeholdelsen af IT-infrastrukturen ved hjælp af intelligent teknologi. Eksempelvis gennem forbedret performance og nem og tilgængelig fjernovervågning.

SmartConnect bruger Schneider Electrics cloud-aktiverede IoT-arkitektur til at:

 • Indsamle og sende data om sundhed og status for en kundens UPS-enheder, herunder udskiftning af batterier, garantifornyelse og UPS-præstationsmeddelelser.
 • Sikre en pålidelig, cloudbaseret webportal, hvor kunder kan se status for deres UPS fra enhver internetforbundet enhed.
 • Sende skræddersyede, automatiske meddelelser, firmware-opdateringer og avanceret fejlfindingssupport via fjernovervågning.
 • Sikre nem implementering. Ingen konfiguration er nødvendig, hvilket gør det nemt for selv ikke-tekniske brugere at installere Smart-UPS.

  Også interessant for serviceudbydere
 • Den nye teknologi er ikke kun interessant for små og mellemstore virksomheder. Den giver også serviceudbydere nye kort på hånden. Nu kan de nemlig tilbyde deres kunder UPS-fjernovervågning i deres potfolio. SmartConnect er nem at integrere med kendte fjernovervågningsløsninger (RMM) som ConnectWise Automate og Kaseya eller via en mobil webportal, så serviceudbyderne kan administrere kundeporteføljer fra en enkelt platform. Det er faktisk så enkelt, så det ikke kræver kodning, SNMP-fælder eller softwareagenter.

  Løsningen er tilgængelig i begyndelsen af 2018.

  For mere information, besøg: https://smartconnect.apc.com/welcome 

  Om Schneider Electric:
  Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.