Gå til indhold
Masterpact MTZ er den sikre og innovative maksimalafbryder
Masterpact MTZ er den sikre og innovative maksimalafbryder

Pressemeddelelse -

Undgå driftsforstyrrelser med fremtidens maksimalafbryder

Ballerup, 26. september 2017 –Hospitalsvæsenet, datacentre og fabrikker kan alle blive kraftigt påvirket, hvis de bliver ramt af driftsforstyrrelser. Det kan koste penge, eller endnu værre, liv. Med den nye Masterpact MTZ fra Schneider Electric forøges sikkerheden, idet maksimalafbryderen altid overvåger de elektriske parametre i installationen og dermed bidrager til en stabil drift – selv i de mest krævende miljøer.

Overvåg data i realtid

Den intelligente maksimalafbryder tilbyder en smart tilslutning, der viser data i realtid. Micrologic-strømrelæerne kan opdateres med forskellige digitale moduler, og det giver mulighed for at tilpasse maksimalafbryderen til specifikke behov. Fx er det muligt at overvåge og styre maksimalafbryderen via en smartphone eller andre mobile enheder, som kan tilsluttes strømrelæet via Bluetooth forbindelse.

Aflæs energimåleren med præcision

Masterpact MTZ er nøjagtig og kvalificeret som Klasse 1 energimåler. Det betyder, at den giver et præcist overblik over installationens energiforbrug med et maksimalt udsving på kun 1 procent.

Måledata kan vises på

 • Det lokale display, placeret i selve tavlen
 • Operatørens smartphone, via MTZ-app
 • Overordnede overvågningssystemer

Masterpact MTZ-maksimalafbryderen er en del af den digitale revolution, Internet of Things (IoT). Den kan kommunikere og sende data til alle typer systemer fx: CTS, BMS, Scada og energistyring.

Om Masterpact MTZ

 • Det er let at skifte fra en tidligere version af Masterpact NW til den nye MTZ, da de har identisk strømtilslutning og størrelse
 • Masterpact MTZ fås i tre modeller:
 • oMasterpact MTZ1: 630 - 1600 A
 • oMasterpact MTZ2: 800 - 4000 A
 • oMasterpact MTZ3: 4000 - 6300 A
 • MTZ Integreres let med energistyringssoftware som EcoStruxure Power Monitoring System
 • MTZ strømrelæer kan tilgås både med NFC, Bluetooth, Netværk og Modbus
 • MTZ er fuldt integrerbar med Schneider Electric Smart Panel-konceptet

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00