Gå til indhold
Udvidet software til beregning af elektriske installationer

Pressemeddelelse -

Udvidet software til beregning af elektriske installationer

Schneider Electric udgiver ny version af projektværktøjet Ecodial Advance Calculation 4.4, der gør beregning af elektriske installationer nemmere og hurtigere i projekteringsfasen. Som noget nyt dækker Ecodial nu også selektivitetstest op til den foransiddende MV-beskyttelse, valg af UPS og beregning af strømskinner med ulige lastfordeling.

Programmet Ecodial Advance Calculation version 4.4 fra Schneider Electric gør det nemt og hurtigt for fagfolk i el-branchen at træffe de rigtige valg til hver eneste opgave - lige fra dimensionering af installationen til valg af komponenter - og ikke mindst at dokumentere den færdige installation i en rapport, der opfylder internationale normkrav. Den nye version Ecodial 4.4 byder på en række nye features og optimeret data-eksport. 

-  I den nye version er det nu også muligt at undersøge selektiviteten hen over MV/LV-transformeren. 

-  Derudover hjælper programmet også med at sikre det korrekte valg af UPS og sikre koordineringen mellem den indbyggede beskyttelse og den foransiddende maksimalafbryder.

-  Beregning af strømskinner med ulige lastfordeling (ulige afstande mellem afgangsbokse) er ligeledes inkluderet i den nye version.

Programmet er bygget op omkring en intuitiv og grafisk brugerflade, så det er nemt at bruge databasen i programmet. Her ligger alle de informationer og tekniske data, der er brug for at beregne kortslutningsstrømme, spændingsfald, kabeldimensionering og selektivitetsanalyser.

Tidsbesparende software
Ecodial Advance Calculation 4.4 giver en hjælpende hånd til rådgivende ingeniører, el-installatører, tavlebyggere og entreprenører, som nu hurtigt kan få et overblik over beregninger og dermed spare tid i projekteringsfasen - og samtidig have vished for, at installationen opfylder alle krav til internationale normer. 

Programmet kan downloades gratis fra hjemmesiden, www.schneider-electric.dk/ecodial. Det kræver blot, at brugeren registrerer sig. Schneider Electric Uddannelsescenter tilbyder også kurser i Ecodial Advance Calculation 4.4, hvor softwaren bliver gennemgået udførligt. Find kurset her 


Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale