Gå til indhold
Tre nye LED-lysdæmpere i klassisk design

Pressemeddelelse -

Tre nye LED-lysdæmpere i klassisk design

Tre nye lysdæmpere fra Schneider Electric er nu blevet frigivet. De nye dæmpere kommer i LK FUGA LED 180 Touch IR samt skydelysdæmperen LED-S 120 VA, der fås i både LK FUGA- og LK OPUS 66-design. De nye dæmpere kommer i 1 modul, passer i standarddåser og fås i hvid, lysegrå og koksgrå. Alle kan indstilles til bestemte minimum- og maksimumniveauer, som passer præcis til den valgte LED-lyskilde.

Avancerede funktioner
LK FUGA LED 180 Touch IR har en meget lav indbygningsdybde og håndterer dæmpning af LED-lyskilder med en samlet belastning på op til 180 VA, helt uden flimmer.

Tænd, sluk og dæmp klares med en let berøring på den runde overflade, og brugeren kan vælge mellem flere forskellige indstillinger: Cyklus, højeste lysstyrke ved tænd eller memory, hvor lyset tændes på samme niveau som ved seneste sluk.

Touch-dæmperen er forsynet med IR-sensor og kan derfor fjernbetjenes, også med visse B&O-fjernbetjeninger. Desuden byder den på avancerede ekstrafunktioner som børnetimer og trappetimer.

Montering uden nul
Den mere enkle skydelysdæmper LK FUGA LED-S 120 VA og varianten LK OPUS LED-S 120 VA - er ideel til placering hvor der ikke er ført nul-ledning frem i installationen. Slide-dæmperen håndterer en samlet belastning på op til 120 VA.

Schneider Electric anbefaler, at både fagfolk og slutkunder altid besøger Lauritz Knudsens gratis lysdæmper- og LED-guide www.lk.dk/dimmertool før de vælger lysdæmper og LED-pærer. Her finder man opdaterede oplysninger om, hvilke lysdæmpere som passer til de mest almindelige LED-pærer på det danske marked - og omvendt. 

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale