Gå til indhold
Trådløst kranhåndtag sætter nye standarder for fleksibilitet

Pressemeddelelse -

Trådløst kranhåndtag sætter nye standarder for fleksibilitet

Schneider Electric lancerer nu Harmony eXLhoist, der er et nyt, innovativt og trådløst fjernbetjening, der er nemt at installere og kommer med integreret nødstop.

Intuitivt at bruge, sikkert og pålideligt under alle forhold. Det er nogle af de krav, brugere verden over stiller til kranhåndtag. Og med lanceringen af Harmony eXLhoist sætter Schneider Electric nye standarder for, hvordan kranhåndtag kan leve op til markedets stigende krav om fleksibilitet og sikkerhed.

Det trådløse Harmony eXLhoist-kranhåndtag er resultatet af flere års forskning og udvikling i tæt samarbejde mellem kranoperatører og specialister i ergonomi. Resultatet er et håndtag, som ikke bare ligger godt i hånden, men som er så intuitivt og nemt at bruge, at det er i en klasse for sig. Den ergonomiske opbygning og intuitive betjening med én hånd gør, at operatøren kan have øjnene på lasten hele tiden, og samtidig støtte lasten med den frie hånd, hvis det er nødvendigt.

Ren plug & play
Til Harmony eXLhoist-håndtaget hører en tilsvarende modtagerboks. Begge dele leveres samlet og er klar til brug med det samme, takket være forprogrammerede standardfunktioner. Det er ren plug & play, men funktioner og knapper kan også programmeres efter behov, så de passer til den aktuelle applikations særlige funktioner.

Kommunikationen mellem håndtag og modtagerboks sker via den globale 2,4 Ghz-frekvens for trådløs kommunikation. Dermed kan Harmony eXLhoist bruges overalt i verden med minimal risiko for interferens, og modtagerboksen scanner automatisk efter det tilhørende håndtag.

Integreret nødstop
Harmony eXLhoist har integreret, trådløst nødstop og lever op til sikkerhedsniveau SIL 3 og performance level (PL) e, kategori 4. Hvis forbindelsen mellem kranhåndtaget modtagerboks forsvinder, stopper kranen med det samme.

Det specialudviklede batteri i håndtaget har en levetid på hele 30 timer og lades op til 80 procents kapacitet på bare 15 minutter. Skulle der opstå behov for at udskifte håndtaget, klares det lynhurtigt, fordi håndtaget selv scanner efter montagebokse. Når der er oprettet forbindelse, downloades applikationen fra modtagerboksen, og håndtaget er klar til brug med det samme.

Harmony eXLhoist-håndtaget fås i tre udgaver:

  • Med otte knapper
  • Med otte knapper og display
  • Med 12 knapper og display.

Harmony eXLhoist kan også med fordel bruges i andre applikationer, fx transportbånd, fordi operatøren kan have håndtaget på sig hele tiden og ikke behøver stå et bestemt sted for at betjene applikationen.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale