Gå til indhold
Schneider Electric leverer komplet datacenter-løsning til Teracom
Schneider Electric leverer komplet datacenter-løsning til Teracom

Pressemeddelelse -

Teracom satser på colocation og vælger datacenter fra Schneider Electric for at sikre oppetiden

Komplet datacenter-løsning fra Schneider Electric skal garantere driften for kunderne hos Teracom, der er førende leverandør af kritisk infrastruktur til broadcast og data

56 års konstant drift uden én eneste ikke-planlagt afbrydelse. Det lyder for de fleste som en ønskedrøm. Men for Teracom, som driver det landsdækkende sendenet til tv, radio, beredskab og data, er sikker og stabil drift 24/7/365 en del af virksomhedens DNA.

Derfor er barren sat højt for Teracoms nye satsning på datacentre til colocation services i enterpriseklassen.


- Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af det udstyr, vi bygger vores nye datacentre med, fastslår Kim Reesen, IT-Manager hos Teracom.

For at leve op til sine egne krav har Teracom valgt Schneider Electrics løsninger til sine nye datacentre. Leverancen omfatter blandt andet køleanlæg, rackskabe, PDU'er, in-row køling, UPS-anlæg og software-suiten StruxureWare til overvågning og optimering af driften.


Det første datacenter er netop færdigt i Hove, mere præcist ved foden af den 300 meter høje Hove-sender. Her har Teracom etableret et topmoderne datacenter med 40 rackskabe, bestykket fra ende til anden med Schneider Electrics udstyr til datacentre.

Ude og ’sparke dæk’

Valget af Schneider Electric er resultatet af et grundigt udbudsarbejde.

- Vi var ikke blot i dialog med flere forskellige producenter og leverandører. Vi var ude og ’sparke dæk’, altså se, røre og prøve udstyr fra de forskellige producenter, fortæller Kim Reesen, der i sidste ende valgte Schneider Electric.

- Der er ikke så mange producenter i markedet, der kan levere den kvalitet, vi ønsker. Med produkter fra Schneider Electric får vi en løsning, hvor alle komponenter passer og arbejder optimalt sammen, siger han.

Datacentret i Hove er det første af mellem 8 og 12 datacentre, Teracom planlægger at etablere over hele landet. Alle bliver placeret på Teracoms eksisterende sites, hvorfra medievirksomheder og myndigheder sender lyd, billede og data til både private borgere og virksomheder i Danmark.

Et stærkt tilbud

En del af baggrunden for, at Teracom udvider forretningen med at tilbyde colocation-services, er, at der er overskydende plads, fordi kundernes sendeudstyr fylder mindre og mindre. Kim Reesen forklarer:


- Vi har ledige kvadratmeter i isolerede, brandsikre rum. Vi har et meget konkurrencedygtigt, redundant netværk, som når hver en krog af landet. Vi har mange års dokumenteret succes med en oppetid på 100 procent, og sikkerheden er i top på alle vores sites. Derfor er det naturligt for os at udnytte det til at gå ind på colocation-markedet med et stærkt tilbud til virksomheder, der har brug for garanteret oppetid og høj tilgængelighed.

Netop oppetid er altafgørende for Teracom, der sammen med Schneider Electric har designet det nye datacenter med skarpt fokus på sikkerhed for uafbrudt drift i alle tænkelige situationer.

- Dobbelt el-forsyning, redundans på køl, UPS-anlæg og dieselgenerator giver os redundans på n+2-niveau hvilket svarer til kravene i Tier III-standarden for datacentre. Det er et niveau, der svarer til vores egne kvalitetskrav og til kvaliteten af den service, vi nu går ud og tilbyder enterprisekunderne og serviceudbyderne, forklarer Kim Reesen.

Energieffektiv UPS giver store besparelser

Til backup-forsyningen har Teracom valgt Schneider Electrics nyeste generation af UPS-anlæg, Galaxy VM med den unikke ECOnversion-teknologi, som giver et meget lavt energitab i installationen. Resultatet er maksimal driftssikkerhed og store energibesparelser.


- Energieffektivitet spiller selvfølgelig også en rolle, både for økonomien og hensynet til miljøet. I den kontekst er Galaxy VM det helt rigtige valg. Kombineret med konstant overvågning og styring af bl.a. køl og effekt via StruxureWare har vi vished for, at vi udnytter energien optimalt. Det gavner både vores forretning og vores kunders, siger Kim Reesen.

FAKTA

Projekt:

 • Nyt datacenter til colocation-services - første af op til 12 centre

Løsning:

 • Køleanlæg
 • Rackskabe
 • PDU'er
 • In-row køling
 • UPS-anlæg
 • StruxureWare software til overvågning og optimering af drift i realtid
 • Rådgivning om dimensionering og design

Kundefordele: 

 • Gennemtænkt løsning med produkter af højeste kvalitet
 • Dobbelt redundans n+2 = garanteret høj oppetid
 • Fokus på kvalitet understøtter forretningens strategi
 • Energieffektivt design
 • Overvågning og optimering af drift og energiforbrug i realtid

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:

Schneider Electric er ledende specialist for den digitale udvikling af energihåndtering og automation i hjem, byggeri, datacentre, infrastruktur og industri. Fordelt på over 100 lande er Schneider Electric førende inden for energihåndtering - mellemspænding, lavspænding, pålidelig spændingsforsyning og automationssystemer. Vi tilbyder integrerede løsninger, som effektivt kombinerer energi, automation og software. I vores globale økosystem samarbejder vi på vores åbne platform med et stort netværk af partnere, systemintegratorer og udviklere for at levere realtidskontrol og optimale løsninger. Vi tror på, at fantastiske medarbejdere og partnere gør Schneider Electric til en fantastisk virksomhed. Vores forpligtelse til innovation, mangfoldighed og bæredygtighed sikrer, at Life Is On til alle, overalt, altid. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale