Få vores nyheder på mail

Telemecanique Sensors lancerer nyt trådløst endestop uden batteri

Pressemeddelelse   •   Dec 10, 2015 11:12 CET

Det nye trådløse OsiSense XCKW-sortiment af endestop sparer tid og penge ved at eliminere kabling i industrielle applikationer.

OsiSenseTM XCKW fra Telemecanique, der er en del af Schneider Electric, gør det nu nemt at få forbindelse til maskiner, hvor kabling normalt er besværligt, dyrt eller uønsket. Den nye serie af trådløse og batteriløse endestop er designet til en lang række industrier som lifte, elevatorer, rulletrapper, møller, procesmaskiner og materialehåndtering.

De trådløse endestop tilbydes både som enkeltstyk og som et samlet sæt med en modtager og en afsender.

Forenklet, pris-effektiv installation og vedligeholde De nye endestop forenkler kabling til maskiner. En trådløs løsning på maskiner inkluderer ikke følerkabler, hvilket sænker systemets pris betydeligt. Derudover bruger den trådløse løsning ikke kontakter, hvilket reducerer prisen på vedligehold.

OsiSense XCKW kommer i et plug&play-kit, så det kun kræver elektromekaniske færdigheder at installere. Det er ligeledes nemt at erstatte tidligere endestop, da XCKW er 100 % kompatibel med de klassiske endestop XCKS og XCKM.

Lang-distance kommunikation
OsiSense XCKW har en trådløs afstand på op til 100 m. Afstanden kan fordobles ved hjælp af en repeater-antenne.

Energy efficiency and environmentally friendliness
OsiSense XCKW er selvforsynende, så der er ikke grund til at bekymre sig om batteri udskiftning eller omkostninger i forbindelse med genbrug. I det nye design, er der i produktionsprocessen reduceret i mængden af råmateriale, hvilket gør sensoren endnu mere miljøvenlig. 

Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.