Få vores nyheder på mail

​Teknisk temadag sætter fokus på rådgivernes udfordringer

Pressemeddelelse   •   Okt 08, 2015 09:00 CEST

Schneider Electric inviterer til Rådgiverdag 2015 med eksterne eksperter, case-historier og et skarpt fokus på både teknisk og inspirerende viden for rådgivende ingeniører. Det sker den 3. november i Schneider Electrics nybyggede hovedkvarter i Ballerup. Mere end 100 ingeniører er allerede tilmeldt arrangementet, der dækker alt fra fremtidens CTS-anlæg, effektiv pumpestyring og avanceret videoovervåging.

Fremtidssikker pumpestyring, spændings kvalitet i aktive filtre og grønne UPS-anlæg. Teknikken er i centrum, når Schneider Electric igen i år slår dørene op til Rådgiverdag 2015, hvor rådgivende ingeniører bliver budt velkomne til teknisk inspiration, vidensdeling og spændende case-historier med fokus på innovative løsninger.

- Rådgiverne er jo i meget høj grad med til at fremme dagens og morgendagens byggeri, tekniske løsninger og store anlægsprojekter. Som en af branchens større aktører er det helt naturligt for os at tage et medansvar for at fremme vidensdeling og faglig udvikling, siger Jens Løppenthien, Vice President for Strategic Accounts i Schneider Electric Danmark.

Rådgiverdag 2015 finder sted i Ballerup den 3. november, og i år har Schneider Electric øget antallet af indlæg med eksterne eksperter og konkrete case-historier fra den tekniske ingeniørverden, så programmet passer til de udfordringer, branchen oplever.

- Helt overordnet er viden i centrum på Rådgiverdag 2015. Vi har skabt et program med en god balance mellem det tekniske og de mere inspirerende oplæg fra flere eksterne oplægsholdere, siger Jens Løppenthien.

På programmet er der blandt andet indlæg om fremtidens pumpestyring, bedre spændingskvalitet med aktive filtre og nye muligheder med fleksible CTS-anlæg i mindre bygninger. Der er blandt andet indlæg fra VandCenter Syd, HOFOR A/S og Sydbank.

Se hele programmet her: http://www.tilmeld.dk/Raadgiverdag2015/program.html

Arrangementet er gratis med et begrænset antal pladser.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.