Få vores nyheder på mail

Teknisk dag med fokus på IoT, cloud og AR i maskinapplikationer

Pressemeddelelse   •   Mar 27, 2019 08:01 CET

Schneider Electric inviterer til AutomationsForum 2019 i Kolding 23. maj.

Schneider Electric inviterer til AutomationsForum 2019 i Kolding 23. maj. Dagens program handler især om nye muligheder inden for industriel automation med nye teknologier

Hvilke nye muligheder giver teknologier som Internet of Things (IoT), cloud og Augmented Reality (AR) i industriel automation?

Det er nogle af de spørgsmål, maskinbyggere, systemintegratorer og andre fagfolk får svar på, når Schneider Electric afholder AutomationsForum i Kolding torsdag den 23. maj.

"Væksten i industrien fortsætter med uformindsket styrke. For maskinbyggerne og systemintegratorer gælder det om at følge med udviklingen og udnytte fordelene ved de nye teknologier. Derfor er IoT, AR og cloud det overordnede hovedtema for AutomationsForum i år," siger Søren Nørgård Andersen, produktchef for industri hos Schneider Electric Danmark.

Han tilføjer, at AutomationsForum 2019 også handler om andre væsentlige nyheder, som vil hjælpe maskinbyggere og systemintegratorer med at optimere deres applikationer og deres forretning yderligere.

Det er tredje år i træk, Schneider Electric inviterer til AutomationsForum i sit udviklingscenter i Kolding, og Søren Nørgård Andersen håber på lige så stor tilslutning til arrangementet som tidligere:

"Sidste år var der fuldt hus. Det vidner om, at branchen gerne vil investere tid til en dag i teknikkens tegn, hvor fokus er på nye teknologier og muligheder for at skabe mere værdi. Jeg håber selvfølgelig, at maskinbyggerne, systemintegratorer og andre automationsfolk også i år finder programmet interessant," siger han.

Hæsblæsende sejltur

Schneider Electric valgte at runde sidste års AutomationsForum med en gåtur over den gamle Lillebæltsbro, 60 meter over havets overflade. I år er deltagerne inviteret på en hæsblæsende sejltur i lynhurtige RIB-både, der suser over bæltets bølger med op til 100 kilometer i timen.

Og med "udsolgt" til det gratis arrangement i 2018, råder Søren Nørgård Andersen alle interesserede fagfolk til at melde sig til hurtigt:

"Antallet af pladser til både den faglige del og den afsluttende sejltur er begrænset og tildeles efter "først til mølle"-princippet. Jeg vil anbefale, at man ikke venter alt for længe med at melde sig til."

Man kan melde sig til Schneider Electrics AutomationsForum 2019 i Kolding den 23. maj her: http://go.schneider-electric.dk/Automationsforum23.maj2019_01-SignupforeventPFPage.html

Om Schneider Electric:

Schneider Electric er ledende specialist for den digitale udvikling af energihåndtering og automation i hjem, byggeri, datacentre, infrastruktur og industri. Fordelt på over 100 lande er Schneider Electric førende inden for energihåndtering - mellemspænding, lavspænding, pålidelig spændingsforsyning og automationssystemer. Vi tilbyder integrerede løsninger, som effektivt kombinerer energi, automation og software. I vores globale økosystem samarbejder vi på vores åbne platform med et stort netværk af partnere, systemintegratorer og udviklere for at levere realtidskontrol og optimale løsninger. Vi tror på, at fantastiske medarbejdere og partnere gør Schneider Electric til en fantastisk virksomhed. Vores forpligtelse til innovation, mangfoldighed og bæredygtighed sikrer, at Life Is On til alle, overalt, altid.