Få vores nyheder på mail

Tavlekomponenter udviklet specielt til boliger

Pressemeddelelse   •   Okt 23, 2017 10:23 CEST

Nye tavlekomponenter øger sikkerheden i private boliger og boligprojekter

Schneider Electric introducerer optimal beskyttelse til boligtavler med dedikerede beskyttelseskomponenter.

Schneider Electric lancerer en ny generation af beskyttelseskomponenter til boligtavler – Resi9. Tydelig mærkning, nem udskiftning og hurtig montering i nye tavler. Og der er flere fordele for fagmanden, når han vælger Resi9.

Med Resi9-serien får elektrikeren og tavlebyggeren den optimale beskyttelse i tavlen. Serien er udviklet med skarpt fokus på optimal beskyttelse til boliginstallationer, både når det gælder en enkelt udskiftning i tavlen hos en privatkunde eller serieproduktion af tavler til et stort boligprojekt.

Sortimentet omfatter automatsikringer, fejlstrømsafbrydere og kombiafbrydere, der er skræddersyet til boliginstallationer – alle med C-karakteristik i udløserkurven. Resi9 fås i både 2- og 4-polet udgave med brydeevne op til 6 kA og er godkendt i henhold til EN/IEC 60898-1.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

PDF-dokument