Gå til indhold
Systemintegratorer sparer tid med åben SCADA-software

Pressemeddelelse -

Systemintegratorer sparer tid med åben SCADA-software

Schneider Electric lancerer nu en opgradering af SCADA-softwaren Vijeo Citect, der sparer tid med optimerede funktioner til analyse og styring af operationel data. Den nye version er baseret på åbne protokoller, så andre systemer nemt kan integreres.

Mere funktionalitet på kortere tid, i et enkelt og overskueligt system. Det er nogle af de fordele, systemintegratorer og slutkunder får med Vijeo Citect 7.30 fra Schneider Electric - et af markedets førende SCADA-systemer. Med den nye version 7.30 har Vijeo Citect fået en markant opgradering. Softwaren er opgraderet med skarpt fokus på at spare tid og forenkle arbejdsgangene for de fagfolk, der opbygger, konfigurerer og vedligeholder SCADA-systemer. Blandt nyhederne i version 7.30 er endnu bedre funktioner til at hente, analysere og styre operationelle data i et objektorienteret system.

Skabeloner til udstyr
Sammen med den nye version introducerer Schneider Electric også værktøjet Equipment, som byder på skabeloner til at konfigurere udstyret i installationen. Med skabelonerne i Equipment kan man nøjes med at konfigurere en bestemt type udstyr en enkelt gang og derefter genbruge opsætningen andre steder i applikationen eller i andre projekter.

Vijeo Citect 7.30 byder også på nye funktioner til håndtering af alarmer og på muligheden for at integrere SCADA-systemet med Pelco-kameraer fra Schneider Electric til overvågning af maskiner og produktion. Det giver slutbrugere helt nye muligheder for at optimere styring, fejlfinding og overvågning.

Åbne standarder - nem integration
Den nyeste udgave af Vijeo Citect er baseret på åbne standarder og protokoller, så applikationer kan bygges op med brug af udstyr fra flere forskellige producenter. Og naturligvis er det nemt at integrere med alle andre produkter fra Schneider Electric.

Vijeo Citect 7.30 kan leveres nu og kombineres med en abonnementsaftale, der inkluderer alle fremtidige opgraderinger af systemet. Nuværende Vijeo Citect-brugere med abonnement kan opgradere til version 7.30 uden meromkostninger.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00