Gå til indhold
Schneider Electric og Solar Light sætter fokus på sikkerhedsbelysning i Danmark

Pressemeddelelse -

Schneider Electric og Solar Light sætter fokus på sikkerhedsbelysning i Danmark

Vi kender alle de lysende grønne skilte for nødudgange i biografer, skoler, institutioner og shoppingcentre. For der er strenge krav til sikkerhedsbelysning på offentlige steder, hvor mange mennesker er samlet.

Og nu bliver sikkerhedsbelysning et strategisk fokusområde inden for Solars stærke belysningskoncept Solar Light. Med et nyt sortiment fra Schneider Electric gør Solar livet lettere for kunderne.

I stedet for en central løsning, hvor der skal trækkes brandsikre kabler ud til de enkelte installationer, kan Solar Light nu tilbyde decentrale løsninger. Hvert armatur er forsynet med et batteri med en levetid på helt op til 8 år. Samtidig er der mulighed for central overvågning via trådløs kommunikation.

- Vi vil gerne udfordre markedet. Med de teknologier, der nu er til rådighed, er der mulighed for decentrale løsninger, hvor produkterne stadig kan overvåges centralt. Derfor går vi nu aktivt ud for at påvirke markedet med det nye sortiment, understreger Thomas Hestbæk, Group Senior Category Manager Lighting i Solar.

Schneider Electric har længe leveret kvalitetsprodukter og løsninger inden for sikkerhedsbelysning i mange lande i Europe og har ønsket at lancere i Danmark også.

- Derfor er vi glade for, at vi i samarbejde med Solar nu kan realisere denne plan. Sikkerhedsbelysning er et område, der indgår i de fleste nybyggerier og renoveringer, og vores produktportefølje møder behovet hos den danske el-branche og forbrugerne, siger Jakob Andersen, Project Manager, Sales, Schneider Electric.

Schneider Electric er allerede i dag en anerkendt leverandør på sikkerhedsområdet Automatisk Brand Alarmeringsanlæg (ABA) med sin ESMI-portefølje, og med denne lancering ser man et stort potentiale i at udvide sit tilbud inden for bygnings- og personsikkerhed.

- Vi har valgt Solar Danmark som repræsentant for vores produktportefølje inden for sikkerhedsbelysning, da vi er sikre på, at de med deres markedsposition og deres erfaring på området vil kunne indfri de fælles målsætninger og ambitioner, påpeger Jakob Andersen, Project Manager, Sales, Schneider Electric

Salgschef Flemming Andreasen fra Solar Light ser også store perspektiver i samarbejdet.

- Solar Light er en af markedslederne på det danske belysningsmarked, og for at vi skal fastholde og udbygge vores position er forretningsudvikling vigtigt. Vi skal hele tiden skærpe vores produktportefølje og være med til at skabe forandring. Nu træder vi ind i sikkerhedsbelysning på et mere strategisk plan som en naturlig del af det at være en sourcing- og servicevirksomhed, pointerer Flemming Andreasen, salgschef, Solar Light.

Kontaktperson: Flemming Andreasen, salgschef, Solar Light, mobil 40641221

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at skabe mere med mindre, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid.

Vi leverer energi- og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi kombinerer verdensledende energiteknologier, realtidsautomation, software og services i integrerede løsninger til huse, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrien.

Vi er dedikeret til at frigøre de uendelige muligheder for et åbent, globalt, innovativt samfund, der understøtter vores meningsfulde formål og værdier. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00