Få vores nyheder på mail

Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2018 11:22 CEST

Schneider Electric hæver niveauet for genopladelige lamper til udendørs brug med Mobiya - en ny, opladelig solcellelampe med et hav af praktiske anvendelsesmuligheder.

Mobiya giver ikke blot lys i mange timer. Den er også bærbar, praktisk, robust, vandtæt og kan lade en smartphone op. Derfor er Mobiya den perfekte ledsager til friluftsmennesker, sejlere, campister, gør-det-selv-folk og håndværkere med opgaver, der skal udføres væk fra en stikkontakt.

Lampen lades op med det medfølgende solpanel. Efter 12 timer i solen er Mobiya fuldt opladet, og den energieffektive LED-lyskilde kan give et klart, kraftigt lys på 170 lumen i op til seks timer. Vælger man lav eller medium lysstyrke kan man forlænge lystiden til hele 48 eller 12 timer.

Mobiya er kendetegnet ved et gennemtænkt, ergonomisk og ekstra robust design i den velkendte, høje Schneider-kvalitet. Den er både stødsikker og vandtæt ned til en halv meters dybde, så den tåle at blive brugt overalt.

Lampen er nem at bære rundt på med det integrerede bærehåndtag, og den kan stilles, lægges eller hænges lige netop dér, hvor der er behov for lys. Mobiya leveres med USB-kabel med fire forskellige stik til opladning af de fleste smartphones.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.