Få vores nyheder på mail

Sluk alt med én enkelt enhed i tavlen

Pressemeddelelse   •   Nov 25, 2013 15:25 CET

En integreret automatsikring og kontrolafbryder sparer monteringstid og plads i tavlen. Acti 9 Reflex iC60 er en del af Schneider Electrics omfattende serie af Acti 9-komponenter. Reflex iC60 giver sluk-alt-funktion i én enkelt enhed

Energispecialisten Schneider Electric lancerer nu endnu en nyhed i serien af Acti 9 DIN-skinnekomponenter: Acti 9 Reflex iC60. Her er tale om en integreret automatsikring og kontrolafbryder, der gør det nemt at etablere sluk-alt-funktion i installationen. Vel at mærke uden det er nødvendigt at installere en række forskellige komponenter til opgaven.

Reflex iC60 giver en sluk-alt-funktion i én enkelt enhed. Det sparer både tid til montering og ikke mindst plads i tavlen, fordi Acti 9 Reflex iC60 erstatter automatsikring, modulkontakt, impulskontakt, interface-relæ og signalkontakter.

Se video om Acti 9-sortimentet

Som alle øvrige komponenter i Acti 9-sortimentet kan Reflex iC60 leveres "ComReady" til problemfri kommunikation med BMS via Acti 9-seriens unikke kommunikationsmodulet Smartlink til netværk.

Acti 9 Reflex iC60 håndterer mærkestrøm på op til 63A i b- og c- karakteristik og er forsynet med VisiSafe - en patenteret teknologi, der viser, hvis enheden er defekt og skal udskiftes.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.