Gå til indhold
Schneider Electris udvider funktionaliteten i Recipe Manager Plus

Pressemeddelelse -

Schneider Electris udvider funktionaliteten i Recipe Manager Plus

Schneider Electric er en af verdens førende specialister inden for energistyring og automatisering og annoncerede i dag en udvidelse af funktionaliteten i Wonderware Recipe Manager Plus. Den nye version byder på forbedret brugergrænseflade med mere effektiv governance funktionalitet, herunder konfigurerbar rollebaseret sikkerhed, automatisk emneversionering, godkendelser, elektroniske underskrifter og historik for elektroniske ændringer og udførelse.

Biotek producenter står over for udfordringen om at sige farvel til papir, mens de samtidig skal overholde myndighedskrav som f.eks. FDA 21 CFR Part 11 eller GMP (Eudralex volume 4 Annex 11). Wonderware Recipe Manager Plus strømliner denne proces med nemt konfigurerbare krav til underskrivelse af Udført af / Kontrol samt kommentarmulighed til administration af recepter og til run-time-handlinger. Det rollebaserede sikkerhedsssystem er forbedret yderligere, så det nu indeholder nye tilladelser til signering, hvor rapporteringsskabeloner giver adgang til registrering af elektroniske ændringer og kørsler.

Wonderware Recipe Manager Plus er et automatiseret system til agnostisk administration og kørsel af recepter, hvilket betyder, at det fungerer godt i forskellige automatiserede systemmiljøer. Det kan derfor implementeres som en tilrettende løsning uden behov for at adskille, fjerne og erstatte eksisterende udstyr, hvilket igen sikrer hurtigere time-to-value. Der tilbydes to muligheder til administration af recepter:

  • Formeladministration – leverer administration af opsætningsparametre, som typisk bruges til at producere specifik produktvariation ved at downloade værdier for produktets formelparameter til kontrolsystemt i produktionsudstyret.
  • Receptadministration – føjer procedurehåndtering til formeladministration og tilbyder håndtering af receptkørsel på automatiseret produktionsudstyr, hvor kørsel af receptprocedurer administreres ved udveksling af kommandoer og statusinformation i udstyrets kontrolsystem(er).

OPC UA eller integration med Wonderware System Platform tilbydes til integration med de fleste kontrolsystemer i produktionsudstyr. Der findes også konnektorer til Vijeo Citect.

“Wonderware Recipe Manager Plus er i stand til at oprette forbindelse til ethvert eller endda flere kontrol- og automatiseringssystemer allerede på gulvet. Med en åbent system-tilgang kan producenter strømline det antal systemer og applikationer, der bruges til recepthåndtering på tværs af linjer og anlæg og derved hjælpe med at fremskynde introduktionen af nye produkter,” fortalte Michael Schwarz, Software Product Marketing Manager hos Schneider Electric.

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00