Gå til indhold
​Schneider Electric vinder internationale priser for industriprodukter

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric vinder internationale priser for industriprodukter

Læserne af det internationale magasin Control Engineering har udråbt en ePAC og avanceret PLC-serie fra Schneider Electric til årets produktnyheder. Priserne vækker stolthed i danske organisation, der oplever stor interesse for de prisvindende produkter.

Eksperter i industriel automation over hele verden har udråbt de bedste og mest innovative nye produkter. To af årets prisvindere er banebrydende produktnyheder fra Schneider Electric, nemlig Modicon M580 ePAC til procesindustrien og PLC-serien Modicon M221, M241 og M251 udviklet til industriel automation.

Bag kåringen står læserne af 'Control Engineering' - verdens førende tekniske magasin om automation. Magasinet læses i trykt og digital udgave af flere end 50.000 fagfolk over hele verden, og det er dem, som hvert år giver deres bud på årets bedste og vigtigste produktnyheder. Vinderen i hver af de 26 kategorier får den prestigefulde pris "2015 Engineer's Choice."

Bevis på at vi rammer rigtigt
Hos Schneider Electric Danmark er man stolt over de prestigefulde, internationale priser.

- Vi udvikler produkter og løsninger for at hjælpe leverandører og slutkunder i automationsbranchen med løse de udfordringer, de står overfor. Derfor er det dejligt, at branchens fagfolk fra hele verden blåstempler vores produkter. Lige så vigtigt er det, at fagfolkene fremhæver netop de egenskaber, vi har haft skarpt fokus på i vores udviklingsarbejde. Det er jo det bedste bevis på, at vi rammer rigtigt, siger Jan Kaihøj, salgsdirektør for Industri i Schneider Electric Danmark.

Om valget af Modicon M580 ePAC fremhæver magasinet blandt andet, at M580 er en "revolutionerende controller, som bruger åbne Ethernet-standarder til at nå nye niveauer for proceseffektivitet og fleksibilitet, og det højeste niveau af cybersikkerhed." Den kraftfulde ePAC får også eksperternes ros for, at den er nem at opgradere til uden yderligere investeringer i kabling, softwareudvikling eller uddannelse, og at den kan bruges sammen med eksisterende I/O-moduler.

Sætter nye standarder
De tre nye Modicon PLC'er M221, M241 og M251 er del af Schneider Electrics integrerede automationsplatform MachineStruxure. Tilsammen sætter de nye PLC'er og MachineStruxure nye standarder for funktionalitet og ydelse, mener 'Control Engineering.'

Bladet skriver desuden i sin begrundelse, at de "udgør en omfattende suite af kompakte controllere designet til at reducere omkostninger, nedsætte designtiden og opnå hurtige, nedsætte designtiden muligt at opncontrollere, som er designet til at reducere omkostningerne, nedsætte designtiden å kortere time-to-market."

Også motion-controlleren Modicon LMC078 og I/O-modulerne Modicon TM3 bliver fremhævet sammen med PLC'erne for ydelse, sikkerhed og tilslutningsmuligheder. Det viser, at integrerede løsninger fylder mere og mere i det globale marked for industriel automation.

Behov for mere sammenhæng
Øget automation og integration er centralt for udviklingen i industrien over hele verden. Der er en voldsom udvikling i gang, hvor det handler om gøre udviklingstiden kortere, vedligehold nemmere og driften enkel og transparent, lyder det fra Jan Kaihøj. Derfor kommer det ikke bag på ham, at Control Engineering også fremhæver Schneider Electrics integrerede proces- og automationsplatforme, PlantStruxure og MachineStruxure, i forbindelse med kåringen.

- I Schneider Electric ser vi tydelige behov for mere sammenhæng i applikationer, uanset deres størrelse og kompleksitet. PlantStruxure og MachineStruxure giver langt mere transparens og effektivitet i applikationer, og det giver fordele til hele værdikæden - både systemintegratorer, maskinbyggere og slutkunder, siger Jan Kaihøj.

Ifølge Dansk Industri er der et stort potentiale for yderligere automation i danske industrivirksomheder. Det kan være en vigtig vej til øget produktivitet og større konkurrenceevne.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale