Gå til indhold
Schneider Electric udvider Cloud Platform med Wonderware Online InStudio

Pressemeddelelse -

Schneider Electric udvider Cloud Platform med Wonderware Online InStudio

Schneider Electric, den globale specialist inden for energistyring og automatisering introducerer Wonderware Online InStudio, et tilbud inden for rammerne af Infrastructure-as-a-Service, som revolutionerer den måde softwareudviklere, systemintegratorer og slutbrugere leverer, udvikler, tester og vedligeholder deres HMI- og SCADA-applikationer. Wonderware Online InStudio er en del af den voksende Wonderware Online Cloud Platform af cloud-first, mobile-first-teknologier, der er særligt udviklet til at forbedre ydeevnen og effektiviteten af virksomhedsdriften.

Nu kombineret med eksisterende cloud-baseret funktionalitet til dataindsamling, lagring og visualisering – kendt som Wonderware Online InSight – for at tilbyde brugere en forbedret portefølje af sikre, administrerede løsninger, der hjælper med at drive digitaliseringen i moderne industri.

Denne meddelelse går fint i tråd med strategiske anbefalinger fra McKinsey & Company i deres artikel fra august 2016, Digital in Industry:From Buzzword to Value Creation. Deres anbefaling: “For at kunne bevare effektiviteten og stabiliteten af eksisterende drift og samtidig levere den proceskapacitet og hastighed, der kræves af nye datadrevne aktiviteter, går intelligente virksomheder over til en IT-infrastruktur med to hastigheder, der dækker et hurtigt, næstegenerations cloud-baseret IT-system på deres sikre robuste og modstandsdygtige legacy-systemer.”

Wonderware Online InStudio er en sikker, cloud-tjeneste i licens, som systemintegratorer kan bruge til at tilrette en næstegenerations infrastruktur med en høj grad af tilgængelighed og skalerbarhed. Tilbuddet understøtter et forbedret samarbejde under udviklingsprocessen på tværs af geografisk placering og roller. Potentielle fordele inkluderer forbedret kundeoplevelse, optimeret levering af softwaretekniske tjenester, forbedret applikationsdesign, hurtigere brugeroptagelse og lavere projektomkostninger. InStudio tilbyder et rigt facetteret miljø til udvikling, test, versionshåndtering og uddannelse.

Med Wonderware Online InStudio kan softwareudviklere:

  • Reducere den tid, der bruges til udvikling af miljøer til ydelser, test og uddannelse
  • Skabe virtuelle funktioner på nogle få klik, øjeblikkelig start med præ-installerede VM-images.
  • Reducere omkostninger til hardware, angive automatiserede nedlukninger for at minimere omkostninger
  • Forkorte tilbudstider, mens nøjagtigheden samtidig forbedres
  • Skabe ‘sikre’ miljøer for proof-of-concepts, rettelseshåndtering, test og versionsopgradering

Forskere antyder, at cloud-baserede Infrastructure-as-a-Service (IaaS) og andre tilbud har et væsentligt potentiale for at anvende mindre energi og naturressourcer, f.eks. gennem de lavere krav til hardware til test af software. Disse miljømæssige fordele – kombineret med forbedret samarbejde og effektivitet – kan reducere det overordnede CO₂-aftryk for en virksomhed, en del af den transformation, som Schneider Electric kalder “Life is On.” Ved at tilbyde en cloud-løsning fremmer Schneider Electric virksomhedens filosofi om “innovation på alle niveauer”, som er kernen i alle virksomhedens aktiviteter.

Wonderware Online InStudio kommer i handlen i november 2016.

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00