Gå til indhold
​Schneider Electric styrker salget af avancerede løsninger til industriel automation med ny salgschef

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric styrker salget af avancerede løsninger til industriel automation med ny salgschef

Ruben Kilgast, 41, er ansat som salgschef i Schneider Electrics industriforretning. Her får han ansvaret for at fortsætte den positive udvikling i salget af Schneider Electrics avancerede løsninger til industriel automation til både systemintegratorer og slutkunder. Det er en rolle, 41-årige Ruben Kilgast glæder sig til at udfylde. Han mener nemlig, at øget automatisering af produktionen er en nødvendighed for danske virksomheder - uanset branche.

"Virksomhederne har konstant behov for at øge deres konkurrenceevne og forbedre bundlinjen. Nøglen til det er øget automation på en avanceret platform, hvor hardware og software er fuldt integreret. Den platform har Schneider Electric som en af de eneste i markedet," siger Ruben Kilgast, der har tæt på 20 års erfaring fra automationsbranchen.

Han fremhæver, at Schneider Electric ikke blot er blandt de teknologisk førende, men også tilbyder hele automationspakken med software, hardware, totalløsninger og service.

"Hertil kommer et stærkt fokus på energieffektivitet og en dedikation til at give kunderne reel merværd i form af øget performance, bedre sikkerhed, højere oppetid og skalerbarhed. Den kombination gør Schneider Electric til en meget stærk spiller i markedet, som jeg glæder mig til at være en del," siger den nyansatte salgschef.

Ruben Kilgast er uddannet el-installatør og stærkstrømstekniker, og han kommer fra en stilling hos Rockwell Automation.

Til daglig bor Ruben Kilgast sammen med sin familie i Terndrup i Nordjylland. 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale