Gå til indhold
Schneider Electric støtter DM for elektrikere

Pressemeddelelse -

Schneider Electric støtter DM for elektrikere

Energispecialisten ser frem til at støtte konkurrencen for elektrikerlærlinge ved DM i Skills 2014 som produktsponsor. Det er vigtigt, at virksomheder i el-branchen støtter op om arrangementer, der sætter positivt fokus på muligheder i faget, lyder det fra Schneider Electric, der står bag Lauritz Knudsen, Danmarks ældste leverandør af el-materiel.

Mere end 250 elever fra de danske erhvervsuddannelser er klar til DM i Skills, hvor godt håndværk og faglige talenter hyldes til finalerunden i Gigantium i Aalborg den 23.-25. januar. Her skal fem elektriker-lærlinge konkurrere om titlen som danmarksmester. Der vil blandt andet være fokus på intelligente løsninger, som markedet i stigende grad efterspørger. Schneider Electric, som står bag de velkendte Lauritz Knudsen-produkter, har igen i år valgt at være sponsor af produkter og præmier til de elektriske stortalenter.

- Vi glæder os meget til at se finalisterne i aktion til DM i Skills, hvor der bliver sat skarpt fokus på kvaliteten og ikke mindst talenterne i el-branchen. I en tid, hvor der er ekstremt stort fokus på erhvervsuddannelserne, er det meget vigtigt, at vi som branche bakker op om alle de tiltag, der er med til at fremme positiv opmærksomhed om el-faget. Derfor er vi stolte af, at vi som sponsor er med til støtte DM i Skills, siger Daniel Jørgensen-Eldon, der er leder af Schneider Electric Uddannelsescenter. 

Intelligente el-løsninger
Der er fuld fart på udviklingen i el-branchen, som ifølge Dansk El-forbund bevæger sig mod mere intelligent styring, flere integrerede løsninger og et øget fokus på energibesparende løsninger. Det er en udvikling, som Schneider Electric også tydeligt kan mærke på sit uddannelsescenter.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på intelligente og energibesparende løsninger i markedet, hvilket smitter af på de kurser, vi udbyder til både erhvervsskoler og ikke mindst på vores efteruddannelser, siger Daniel Jørgensen-Eldon. 

DM i Skills finder stede den 23.-25. januar i Gigantium i Aalborg, hvor i alt 44 fag er tilmeldt. Heraf 29 som konkurrencefag, hvor studerende og lærlinge kæmper om danmarksmesterskabet. De resterende 15 fag er demonstrationsfag, som bliver vist frem for de mange besøgende. Sidste år valgte næsten 30.000 at besøge DM i Skills.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale