Gå til indhold
Actassi S1-konnektor er PoE+-certificeret
Actassi S1-konnektor er PoE+-certificeret

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric siger farvel til ’krokodille-konnektoren’

Efter mere end 15 år på markedet udfaser Schneider Electric nu den klassiske ’krokodille-konnektor’ fra LexCom til fordel for den nye, innovative S1-konnektor, der er PoE+-certificeret og sikrer en mere enkel og hurtig installation.

Efter mere end 15 år på det danske marked er ’pensionsalderen’ nået for de populære LexCom ’Krokodille-konnektorer’. Derfor udfaser Schneider Electric nu klassikeren med en ny, opdateret konnektor, der opfylder el-branchen krav til moderne datakonnektorer. I løbet af 2016 vil den PoE+-certificerede S1-konnektorer erstatte den klassiske konnektor, som har udtjent sin værnepligt.

Se mere på lk.dk/actassi-s1

”Det er imponerende lang tid i en verden, hvor udviklingen går ekstremt hurtigt. Vi skal huske på, at da vi i 2000 lancerede ’krokodille’-konnektoren havde kun 45 % af Danmarks befolkning adgang til Internettet og forbindelsen blev foretaget med et 56Kb dial-up modem. Ingen talte om Power over Ethernet, og 10Gb Ethernet var et drømmescenarie ude i fremtiden. Nu glæder vi os til at få den nyudviklede og tidsvarende S1-konnektoren ud på markedet”, siger David Toftlund, der produktchef for Network Connectivity i Schneider Electric Danmark.

Nye funktioner
Han glæder sig til at få S1-konnektoren bredt endnu mere ud i markedet, da den kommer med en række nye funktioner, som er udviklet specifikt for at gøre installationsarbejdet så hurtigt og enkelt som muligt.

”Den nye serie af Actassi-konnektorer er selvfølgelig klar til at møde de tekniske krav i markedet, men samtidig har vi sikret en forbedret ydeevne og en række nye egenskaber som integreret baghætte til skærmning, bedre plads i konnektoren for nemmere krydsning af par, beskyttede skæreklemmer og ikke mindst U-formet kabelindføring med automatisk kabeltilpasning. Alt sammen er med til at spare tid for installatørerne”, forklarer David Toftlund.
Udfasningen af ’krokodille-konnektoren’ er begyndt i august med Cat.5e STP og Cat.6 STP og i oktober fortsætter udfasningen med Cat.5e UTP, Cat.6 UTP og Cat.6A.

Med serien af S1-konnektorer har Schneider Electric nu Actassi-konnektorer i Cat. 5, Cat. 6 og Cat. 6A, der alle er klar til PoE+ og godkendt i henhold til sikkerhedsstandarden IEC 60512-99-001, som certificerer, at konnektorerne er testet og godkendt i forhold slitage og kontaktflader. PoE+ øger nemlig presset på konnektorerne, hvilket øger vigtigheden af certificeringer.

Kompatible dataudtag og nye patchpaneler
På grund af tilpasning til højere hastigheder, er det fysiske design af S1-konnektorerne en smule anderledes. Det betyder, at S1-serien kommer med nye patchpaneler. De Actassi-dataudtag, som sælges i dag, er kompatible med både LexCom og S1, så her er ingen ændringer.

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00