Gå til indhold
Schneider Electric sætter nye standarder for HMI-paneler

Pressemeddelelse -

Schneider Electric sætter nye standarder for HMI-paneler

Med en stor udvidelse af sortimentet af HMI-paneler sikrer Schneider Electric nu større fleksibilitet, øget brugervenlighed og helt nye features.

Der er mange gode nyheder for både maskinbyggere og slutkunder bygget ind i den nye serie af HMI-paneler, som Schneider Electric nu introducerer. Serien Magelis GTU sætter ganske enkelt nye standarder for HMI-paneler, både hvad angår brugervenlighed, fleksibilitet og funktionalitet.

Helt unikt er, at Magelis GTU-panelerne har skærmen fysisk adskilt fra controlleren. Det giver helt nye muligheder for at kombinere enhederne. Adskillelsen betyder også, at det er nemmere og billigere for slutkunden at udskifte en defekt skærm.

Magelis GTU-sortimentet består af serierne Open Box og Premium Box, som begge omfatter både 16:9 widescreen-skærme på 7, 10 og 12 tommer og traditionelle 4:3-skærme på 10,4, 12,1 og 15 tommer. Se hele serien af HMI-paneler her

Skærmene er med 262 K eller 16 M-skærmfarver og er LED-baggrundsbelyste med automatisk tilpasning til omgivelserne. Det giver et klart og tydeligt skærmbillede under alle forhold.

Dual LAN adskiller data
De nye HMI-paneler kan fås i forskellige udgaver med Vijeo Designer eller Windows 7 indlejret i controlleren. Magelis GTU kan desuden leveres med det helt nye Vijeo XD, som understøtter "swipe" og multi-touchbetjening med flere fingre, som det kendes fra smartphones og tablets.

De mange valgmuligheder for hukommelse og ekstern kommunikation gør det nemt at integrere Magelis GTU-panelerne i både nye og eksisterende applikationer: USB-porte på fronten, ethernet, feltbus, slot til SD eller CFast kort, DVI output til ekstern skærm og dual LAN er blot nogle af mulighederne.

Det sidste er med til at øge både sikkerheden og ydelsen, fordi man med dual LAN kan holde PLC-datastrømme i procesanlæg adskilt fra it-datastrømme.

Schneider Electric giver en grundig introduktion til Magelis GTU på HI-messen, stand G5650

Få nærmere information på tlf: 88 30 20 10

Se flere industrinyheder på vores Presserum

Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale