Gå til indhold
Schneider Electric på hi-messen 2017 - mød os på stand G5650
Schneider Electric på hi-messen 2017 - mød os på stand G5650

Pressemeddelelse -

Schneider Electric på hi-messen 2017: Forretningsmæssige fordele ved øget integration i industrien

Schneider Electric sætter fokus på fordelene ved sammenhæng og intelligens i industrien, fra bygning til applikation. Produktnyheder og after party onsdag den 4. oktober er også på programmet for årets hi-messe i Herning.

Danske industrivirksomheder og deres leverandører må og skal blive mere effektive, hvis de skal bevare konkurrenceevnen. Det kræver mere sammenhængende løsninger til fx produktion, forsyning, bygningsstyring og energy management.

Derfor sætter Schneider Electric integration, sammenhæng og intelligens øverst på dagsordenen på årets hi-messe. Den finder sted 3. til 5. oktober i Herning, hvor Schneider Electric byder velkommen på sin 240 kvadratmeter store stand G5650.

Jan Kaihøj, Vice President for Schneider Electrics industridivision i Danmark og Norge, fortæller at Schneider Electric ser nogle klare tendenser i markedet:

- Maskinbyggeren skal kunne levere højtydende applikationer hurtigere og i skarp konkurrence med andre leverandører. Time-to-market og dermed øget effektivitet i egen udvikling og produktion er afgørende parametre.

- For industrivirksomhederne handler det blandt andet om ydelse, oppetid og effektivitet. Men det handler også om at have et helhedsbillede, og om data, der kan omsættes til handling og løbende optimering af alt lige fra produktion til energiforbrug og vedligeholdelse, siger Jan Kaihøj.

Data et nøgleord

Netop data er et af nøgleordene i de integrerede løsninger, Schneider Electric sætter i fokus på hi-messen. Fællesnævneren er den omfattende EcoStruxure-platform, hvor maskiner og robotter kan bindes sammen med fx software, IIoT-enheder, bygningsstyring, energy management og forsyning.

Her kommer Schneider Electrics globale ekspertise på forsyningsområdet ind som en naturlig del af det store billede. Det fortæller Michael Thode, segmentansvarlig for Power Solutions hos Schneider Electric:

- Forsyning hænger uløseligt sammen med oppetid, effektivitet og sund driftsøkonomi, uanset applikation og bygning. Derfor har vi i Schneider Electric et stort katalog af løsninger, der giver kunderne et komplet, fuldt integreret Power Management System. Det omfatter alt fra energimåling og overvågning af strømkvalitet til proaktiv rådgivning med Power Advisor og aktive filtre til at håndtere harmonisk støj, siger Michael Thode.

Produktnyheder og after party

Han ser sammen med Jan Kaihøj frem til at byde velkommen til live-demonstrationer af Schneider Electrics integrerede løsninger - og ikke mindst et kig på nogle af de mange produktnyheder. På den liste er blandt andet AccuSine PCS aktive filtre og den nye effektafbryder MasterPact MTZ, der sætter nye standarder for brydere med indbygget kommunikation og intelligens. Desuden bliver version 13 af det populære SCADA-software IGSS frigivet på messen.

Schneider Electric byder også på after party onsdag den 4. oktober klokken 16:30. Her er der guidet rundvisning, forfriskninger og streetfood på menuen. Tilmelding på http://go.schneider-electric.dk/EMEA_XBU_DK_201710_Himesse_Stand_01a-Signup-for-event-PF-Page.html

---

Yderligere oplysninger:

Jan Kaihøj

Vice President Denmark & Norway, Industry Business

Mobil: 28 99 15 70E-mail: jan.kaihoej@schneider-electric.com

Emner


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale