Få vores nyheder på mail

Schneider Electric opgraderer LK IHC® med ny, kraftfuld controller

Pressemeddelelse   •   Aug 21, 2017 08:00 CEST

Markant opgradering til hjemmets intelligente installation. Ny LK IHC-controller med flere funktioner giver elektrikeren et stærkt kort på hånden til at levere de fremtidssikre og energivenlige installationer, slutkunderne kræver.

Vores boliger bliver større. Vores verden bliver stadig mere smart og forbundet. Vi kræver mere intelligens og mere komfort overalt i hverdagen - også i hjemmet. Derfor vokser kravene til boligens el-installation, og med Schneider Electrics nye controller til LK IHC er elektrikeren godt rustet til at imødekomme kundernes voksende behov.

Den nye controller byder på en række nye funktioner og features, som både gør elektrikerens arbejde lettere og sikrer, at den intelligente LK IHC-installation kan skræddersys nøjagtigt til slutkundens behov.

- Vi ser en tydelig udvikling, som gør, at kravene til intelligente installationer vokser: Det smarte hjem er en realitet, og samtidig vokser boligerne. Derfor vokser slutkundernes behov også - de vil have mere sammenhæng og mere funktionalitet i deres installationer. De krav kan elektrikeren imødekomme med vores nye IHC-controller, siger Claus Stahl Borghegn, projektleder for innovation og ansvarlig for LK IHC hos Schneider Electric Danmark.

Opgraderingen af "hjernen" i LK IHC Control® er markant og introducerer en række nye funktioner, blandt andet:

  • Mere processorkraft - hurtigere reaktion på input fra tryk m.v.
  • Ekstra USB-port til WiFi-dongle for trådløs opsætning
  • SD-kortslot til nem backup og overførsel af indstillinger mellem controllere, inklusive opsætning og adresser på LK IHC Wireless-komponenter
  • Opdateret softwarebibliotek med nye, gennemtestede og forbedrede funktionsblokke
  • S0-indgang til ekstern kWh-måler, fx Schneider Electrics pulsmålere i Acti 9 iEM3000-familien
  • Mulighed for opdatering af firmware via Lan
  • Sikker SSL e-mail
  • Nye, avancerede timer-funktioner og helligdagskalender, som kan opdateres automatisk via internetforbindelsen
  • Reset-knap på fronten af controlleren
  • Forbindelse til Schneider Electric DNS time server

Controlleren er fuldt bagudkompatibel med eksisterende LK IHC-installationer og komponenter, både fortrådede og trådløse.

- Det gør den ideel til både nybyg og renoveringer, uanset omfang. De fysiske dimensioner er de samme som forgængerens, og alle ind- og udgange er placeret samme sted. Så det er nemt og hurtigt for elektrikeren at udskifte en eksisterende controller, understreger Claus Borghegn:

Formelt hedder den nye controller LK IHC Visual Controller 3 med betegnelsen 820B1600, og den erstatter den hidtidige 820B1400 controller, som udgår af Schneider Electrics sortiment.

LK IHC Visual Controller 3

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.