Gå til indhold
Schneider Electric lancerer serialiseringssuite til brug inden for biovidenskab

Pressemeddelelse -

Schneider Electric lancerer serialiseringssuite til brug inden for biovidenskab

Schneider Electric, en af verdens førende specialister inden for energistyring og automatisering, annoncerede i dag en serialiseringssuite til brug inden for biotek. Fordele ved implementering af suiten omfatter ukompliceret integration med automatiseringslag (uanset leverandør), fælles datalager og en modeldreven struktur. Disse egenskaber bidrager til en “single source of the truth” med konsekvente, rene data, indbygget rapportering og analyse og standardiserede best practices for at gennemtvinge samarbejde, compliance og datakonsekvens på tværs af implementeringer på flere steder.

Serialiserings-compliance kan være en overvældende opgave inden for medicinalindustrien og anden biotek i forbindelse med uforenelige systemer, interoperabilitet og manglende nøjagtig synlighed i alle produktionsprocesser og en udvidet supply chain. Flere lande har vedtaget nye regler for sporbarhed af receptpligtig medicin og biotek produkter, hvilket yderligere komplicerer denne proces. For at kunne overholde disse krav bør der benyttes en serialiseringsproces, der gør det muligt at registrere og spore materialer elektronisk, når de passerer gennem forsyningskæden.

Schneider Electric Serialization Suite sikrer, at virksomheder inden for medicinalindustrien og biovidenskab kan:

  • Identificere og bremse distribution af forfalsket medicin
  • Inddæmme og spore kontamineret medicin tilbage til kilden
  • Håndtere produkttilbagekaldelser mere effektivt

“Vores nye serialiseringssuite tilbyder virksomheder inden for biovidenskab en forbedret måde at anvende end-to-end-sporbarhed for serialiserede enheder, herunder produkter, kartoner og paller til deres drift,” fortæller Doug Warren, Vice President, Software, Industry Solutions hos Schneider Electric. “Vores modeldrevne struktur og mulighed for integration med procesudstyr i en eksisterende infrastruktur med serialisering fremmer informationsstyringen og udvider derved på effektiv vis eksisterende investeringer med en tilføjelse af analyse og rapportering.”

I tilbuddet indgår Schneider Electrics Customer FIRST Software Maintenance and Support Program. Programmet giver adgang til de seneste softwareopgraderinger, teknisk eksperthjælp og værktøjer til selvhjælp for at forbedre driftseffektiviteten – branchens verdensklassestandard for teknisk support og support efter salg.

Related links

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00