Få vores nyheder på mail

Schneider Electric lancerer nye LED-lysdæmpere med korrespondance

Pressemeddelelse   •   Apr 26, 2017 08:36 CEST

Mulighed for korrespondance-betjening og dæmpning af både LED, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med Schneider Electrics nye LK-lysdæmpere

Schneider Electric er klar med to nye lysdæmpere i LK-sortimentet: Touch-lysdæmperen LK FUGA LED 250 IR og skydelysdæmperen LED-S 120 VA, som fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design.

Fælles for de to nyheder er, at de kan installeres med korrespondance-betjening. Det giver installatøren nye muligheder for at imødekomme slutkundernes ønske om både at kunne dæmpe lyset nemt og betjene det fra flere steder i hjemmet.

Begge kan desuden dæmpe både LED-lyskilder, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med elektroniske transformere (kapacitiv belastning).

Elegant touch-dæmper

LK FUGA LED 250 IR er en elegant touch-lysdæmper, som skelner mellem korte og lange tryk til de forskellige funktioner. Dæmperen håndterer belastninger på op til 250 VA og kan foruden touch-funktionen betjenes med en IR-fjernbetjening, som kan skelne mellem fire forskellige lysdæmpere.

Korrespondance-betjening med LK FUGA LED 250 IR kan ske med op til to touch-impulstryk og/eller fjederbelastede afbrydere.

Skydelysdæmperen LED-S 120 VA fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design og kan også installeres til korrespondance-betjening, både med impuls-, fjederbelastet eller mekanisk tryk.

LED-S 120 VA registrerer belastningen automatisk, har softstart og er sikret mod overbelastning, kortslutning og overophedning.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

Word-dokument