Gå til indhold
Schneider Electric lancerer nye  LED-lysdæmpere med korrespondance

Pressemeddelelse -

Schneider Electric lancerer nye LED-lysdæmpere med korrespondance

Mulighed for korrespondance-betjening og dæmpning af både LED, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med Schneider Electrics nye LK-lysdæmpere

Schneider Electric er klar med to nye lysdæmpere i LK-sortimentet: Touch-lysdæmperen LK FUGA LED 250 IR og skydelysdæmperen LED-S 120 VA, som fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design.

Fælles for de to nyheder er, at de kan installeres med korrespondance-betjening. Det giver installatøren nye muligheder for at imødekomme slutkundernes ønske om både at kunne dæmpe lyset nemt og betjene det fra flere steder i hjemmet.

Begge kan desuden dæmpe både LED-lyskilder, glødelamper og lavvolt-halogenpærer med elektroniske transformere (kapacitiv belastning).

Elegant touch-dæmper

LK FUGA LED 250 IR er en elegant touch-lysdæmper, som skelner mellem korte og lange tryk til de forskellige funktioner. Dæmperen håndterer belastninger på op til 250 VA og kan foruden touch-funktionen betjenes med en IR-fjernbetjening, som kan skelne mellem fire forskellige lysdæmpere.

Korrespondance-betjening med LK FUGA LED 250 IR kan ske med op til to touch-impulstryk og/eller fjederbelastede afbrydere.

Skydelysdæmperen LED-S 120 VA fås i både LK FUGA- og LK OPUS-design og kan også installeres til korrespondance-betjening, både med impuls-, fjederbelastet eller mekanisk tryk.

LED-S 120 VA registrerer belastningen automatisk, har softstart og er sikret mod overbelastning, kortslutning og overophedning.

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale