Gå til indhold
Easy UPS 3S
Easy UPS 3S

Pressemeddelelse -

Schneider Electric lancerer ny UPS: Kompakt og effektiv

Kompakt design går hånd i hånd med høj virkningsgrad i den nye Easy UPS 3S-serie fra Schneider Electric

Høj ydelse og effektivitet behøver ikke betyde store fysiske dimensioner. Det er Easy UPS 3S fra Schneider Electric et godt bevis på. Den nye serie byder nemlig på en stærk kombination af kompakt design, nem opsætning og meget høj virkningsgrad med en imponerende powerfaktor på 1 og effektivitet på 96 procent i online drift og 99 procent i ECO-mode.

Easy UPS 3S er en 3-faset løsning, som fås i størrelser fra 10-40kVA. Enhederne kan leveres som all-in-one med indbyggede batterier eller stand-alone til eksterne batterier.

- Kombinationen af kompakt design og høj ydelse gør Easy UPS 3S til et oplagt valg i mange installationer, hvor der ikke er behov for - eller plads til - de helt store og mere avancerede UPS-anlæg, siger Frank Blix, projektleder i Schneider Electrics IT Division.

Nem og hurtig at sætte op

Easy UPS 3S er velegnet i mindre datacentre, industrien og virksomheder med forretningskritiske it-installationer, og i det hele taget alle slags installationer, hvor det er afgørende at sikre fortsat drift med en pålidelig og effektiv UPS-løsning.

Hertil kommer, at Easy UPS 3S er nem og hurtig at sætte op, fortæller Frank Blix:

- Det er plug & play. Displayet på fronten er overskueligt og brugervenligt, og den indbyggede Easy Loop Test eliminerer behovet for ekstern load-bank, når den nye UPS skal testes med belastning på, siger Frank Blix.

Easy UPS 3S fra Schneider Electric kan leveres nu.

Se hele programmet her

Related links

Emner


Om Schneider Electric:

Schneider Electric er ledende specialist for den digitale udvikling af energihåndtering og automation i hjem, byggeri, datacentre, infrastruktur og industri. Fordelt på over 100 lande er Schneider Electric førende inden for energihåndtering - mellemspænding, lavspænding, pålidelig spændingsforsyning og automationssystemer. Vi tilbyder integrerede løsninger, som effektivt kombinerer energi, automation og software. I vores globale økosystem samarbejder vi på vores åbne platform med et stort netværk af partnere, systemintegratorer og udviklere for at levere realtidskontrol og optimale løsninger. Vi tror på, at fantastiske medarbejdere og partnere gør Schneider Electric til en fantastisk virksomhed. Vores forpligtelse til innovation, mangfoldighed og bæredygtighed sikrer, at Life Is On til alle, overalt, altid. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relaterede nyheder