Gå til indhold
​Schneider Electric fokuserer på intelligente produkter på hi15

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric fokuserer på intelligente produkter på hi15

Intelligensen flytter ud i alle led af installationer og applikationer i den danske industri. Den udvikling viser Schneider Electric frem på hi 15 med en stand spækket med smart devices og intelligente løsninger. 

Maskinbyggere, installatører og slutkunder har taget hul på en ny æra. En æra med et hidtil uset niveau af intelligens og sammenhæng i tekniske installationer og applikationer til automation. Og det er lige netop det, man ved selvsyn kan se og opleve på hi-messen, 22.-24. september i Herning.

"Hvert eneste led i produktions- og forsyningskæden bliver mere intelligent, mere kommunikerende og mere effektivt. Intelligensen er nu flyttet helt ud på produktniveau og ned på fabriksgulvet," siger Jan Kaihøj, salgsdirektør for industrisegmentet hos Schneider Electric Danmark.

De nye, selvtænkende produkter kaldes for smart devices, og hos Schneider Electric mærker man en voldsomt voksende efterspørgsel på dem - og på de platforme, der binder det hele sammen. Derfor har energi- og automationsspecialisten valgt at sætte de intelligente produkter i centrum på hi 15.

Midt i en industriel revolution
Årsagen til den voksende efterspørgsel er enkel: Hvis danske virksomheder skal bevare og skærpe deres konkurrenceevne, skal arbejdet udføres hurtigere, mere effektivt og med færrest mulige fejl og afbrydelser. Kort sagt: Smartere.

"Vi er midt i en revolution, hvor smart devices og intelligente løsninger ændrer den måde, vi styrer produktion og forsyning på. Konsekvenserne kan ses direkte på virksomhedernes bundlinje i form af kontante fordele," siger Jan Kaihøj.

Blandt fordelene med smart devices og end-to-end intelligens i installationer og applikationer er øget effektivitet, højere oppetid, bedre overblik og kortere time to market. Alt sammen faktorer, der er med til at styrke konkurrenceevnen i danske industrivirksomheder.

"Uanset om man er slutkunde, systemintegrator, rådgiver, maskinbygger eller el-installatør er der fordele at høste ved at tænke smart i hvert eneste projekt, hver eneste installation, uanset størrelse," siger salgsdirektøren.

Bredde og dybde
Schneider Electric er global specialist i energioptimering og står bag markedets førende produkter og løsninger til forsyning, automation og installationer. Derfor er det helt naturligt, at smart devices - og de platforme, der kan binde dem sammen - er den røde tråd gennem hele Schneider Electrics store stand på hi 15.

"På hi viser vi bredden og dybden i vores produktprogram frem. Vi samler det hele for at vise sammenhængen og synergien mellem de forskellige områder og segmenter. Vores styrke er uden sammenligning vores bredde og dybde, hvor vi har hele værdikæden fra intelligent produkt til overordnede SCADA-system fra Wonderware og IGSS, " siger Jan Kaihøj.

Schneider Electrics tilbud rækker lige fra forsyningsdelen på kraftværket og hele vejen ind til fabrikken og ud i både produktionsanlægget og stikkontakterne. Vel at mærke i et utal af forskellige brancher og segmenter:

"Vi kan skabe intelligens og sammenhæng overalt. Fra sensoren på fabriksgulvet til de intelligente platforme, der binder det hele overskueligt sammen ét enkelt sted," fastslår Jan Kaihøj.

Stand-alone eller i system
Smart Devices er standardprodukter, som er forprogrammerede og tilbyder en række forskellige skabeloner til mange forskellige applikationer. Smart devices kan bruges som stand-alone enheder eller indgå i større systemløsninger, fx med et overordnet styrings- eller SCADA-system. Alt sammen er med til at skabe bedre overblik og større effektivitet.

Typiske eksempler på smart devices er PLC'er, frekvensomformere, operatørpaneler, energimålere, switches og safety controllere. De har for eksempel indbygget webbrowser, hukommelse og regnekraft til at opsamle og visualisere data, og de byder på et hav af forskellige kommunikationsmuligheder.

Besøg stand G5650, hvor Schneider Electric viser integration og automation med smart devices frem.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale