Gå til indhold
​Schneider Electric er blandt verdens 10 mest bæredygtige selskaber

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric er blandt verdens 10 mest bæredygtige selskaber

2015-listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder er netop blevet offentliggjort, og Schneider Electric indtager i år en flot 9. plads på den prestigefyldte liste. Positionen vækker stolthed i Schneider Electrics danske datterselskab, der bl.a. kan mærke det, når der skal tiltrækkes dygtig arbejdskraft. Sidste år var den franske koncern placeret som nr. 10.

”The Global 100” består af verdens 100 mest bæredygtige virksomheder målt på en række sektor-specifikke områder. Det er organisationen Corporate Knights, der står bag listen, som har været offentliggjort siden 2005. Denne 11. udgave af listen toppes af det amerikanske biotech-selskab Biogen Idec, mens Schneider Electric er sprunget en plads frem til nr. 9. Danske Bank ligger på en 10. plads umiddelbart efter.

- Det flotte resultat er en stor anerkendelse for vores indsats, og det at være i top 10 er en samtidig en stor motivationsfaktor til at fortsætte og forstærke vores fokus på bæredygtighed, siger Schneider Electrics globale bestyrelsesformand og CEO Jean-Pascal Tricoire.

Schneider Electric, der er global specialist i energioptimering og tilstede i over 100 lande, har bæredygtig udvikling som en del af den overordnede strategi. I Danmark er Schneider Electric især kendt for intelligente løsninger til bygninger og boliger, for Danmarks første og mest kendte ESCO-projekt samt det velkendte brand Lauritz Knudsen. Desuden er det danske hovedkvarter som en af de første virksomheder i Danmark blevet certificeret efter energistandarden ISO50001. Et certifikat, der dokumenterer struktureret arbejde med energiledelse og stræben efter at nedbringe energiforbruget.

- Vi er meget stolte over at stå på listen over de mest bæredygtige virksomheder i verden – og være en del af en global koncern der er med til at gøre en forskel på den energiudfordring, verden står overfor. Det er bl.a. med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads, siger Thomas Träger, adm. direktør i Schneider Electric Danmark og fortsætter:

- Bæredygtighed er ofte god forretning. Fokus på energioptimering er for os sund fornuft og god forretning. Vi skærper vores egen og vores kunder og partneres grønne profiler ved at optimere alt fra processer til drift af bygninger, forbedre indeklima og bidrage til bundlinjen med energiinvesteringer, der på kort tid sikrer øget cashflow.

The Global 100 er baseret på dataindsamlinger fra Bloomberg og direkte indberetninger fra 350 virksomheder, der nøje er udvalgt efter globale kriterier om størrelse og aktiebeholdning. Corporate Knights er et canadisk analyseinstitut, der arbejder for ”Clean Capitalism”. Listen offentliggøres hvert år på World Economic Forum i Davos.

Se listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder her::
www.corporateknights.com/reports/global-100

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale