Gå til indhold
Schneider Electric Danmark byder Invensys velkommen

Pressemeddelelse -

Schneider Electric Danmark byder Invensys velkommen

I januar gennemførte den franske energispecialist Schneider Electric et globalt opkøb af britiske Invensys, der står bag en række stærke brands inden for automation, energistyring og software til real time-styring og overvågning i bl.a. procesindustrien.  Opkøbet skaber store forventninger i Danmark, hvor det primært er Invensys’ softwarebrand Wonderware, der er til stede.

Schneider Electric Danmark har siden det globale opkøb i januar budt 15 medarbejdere velkommen fra Invensys i Danmark. De dækker stillinger i Danmark såvel som i internationale funktioner. I Danmark er det Wonderware Scandinavia med kontor i Herlev, som fylder mest i forhold til Invensys aktiviteter. Wonderware tilbyder en avanceret software-platform til styring og overvågning af alt fra større produktioner, distributionsnet og andre organisationer, der er spredt over store afstande. Wonderware-løsningerne passer godt til Schneider Electrics globale strategi, og opkøbet skaber glæde i den danske organisation. 

 - Vi er meget glade for at byde Invensys velkommen i Schneider Electric-familien, og i Danmark ser vi meget frem til at få skabt et godt samarbejde og udnytte hinandens styrker til at skabe de bedste løsninger for vores samarbejdspartnere. Her i landet har Wonderware Scandinavia en velfungerende salgsorganisation, som kommer med nogle spændende løsninger, der passer godt sammen med store dele af Schneider Electrics nuværende portefølje og fremtidige strategi, siger Thomas Träger, CEO i Schneider Electric Danmark.

Hos Wonderware Scandinavia har det nye, globale ejerskab åbnet op for nye muligheder.

- Det er en spændende tid, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi får skabt stor forretningsmæssig synergi i takt med, at samarbejdet vokser. Det er klart, at der er mange områder, hvor vi kan komplimentere og løfte hinanden, siger Rune Høgild, der er salgschef for Wonderware Scandinavia i Danmark.

Til februar flytter de danske Invensys-medarbejdere med resten af Schneider Electric ind i et nyt, energirigtigt hovedkvarter i Ballerup.

Foruden Wonderware dækker Invensys også over kendte brands som Foxboro og Eurotherm.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale