Gå til indhold
Schneider Electric blandt verdens 10 mest bæredygtige

Pressemeddelelse -

Schneider Electric blandt verdens 10 mest bæredygtige

2014-listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder er netop blevet offentliggjort, og Schneider Electric indtager i år en flot 1. plads på industri-listen og en 10. plads på den prestigefyldte samlede liste. Positionen vækker stolthed i Schneider Electrics danske datterselskab, der bl.a. kan mærke det, når der skal tiltrækkes dygtig arbejdskraft.

”The Global 100” består af verdens 100 mest bæredygtige virksomheder målt på en række sektor-specifikke områder. Det er organisationen Corporate Knights, der står bag listen, som har været offentliggjort siden 2005. Denne 10. udgave af listen toppes af australske Westpac Banking Corp., mens danske Novo Nordisk indtager en 7. plads.

- Schneider Electric stormer igen frem på listen over de 100 mest bæredygtige virksomheder. At være blandt verdens 10 bedste og tilmed nummer 1 i vores egen industri er et klart incitament til at fortsætte og øge vores fokus på og indsats for bæredygtighed, udtaler Schneider Electrics globale bestyrelsesformand og CEO Jean-Pascal Tricoire.

Schneider Electric, der er global specialist i energioptimering og tilstede i over 100 lande, har bæredygtig udvikling som en del af den overordnede strategi. I Danmark er Schneider Electric især kendt for intelligente løsninger til bygninger og boliger, for Danmarks første og mest kendte ESCO-projekt samt det velkendte brand Lauritz Knudsen. Desuden er det danske hovedkvarter som en af de første virksomheder i Danmark blevet certificeret efter energistandarden ISO50001. Et certifikat, der dokumenterer struktureret arbejde med energiledelse og stræben efter at nedbringe energiforbruget.

- Vi er meget stolte over at stå på listen over de mest bæredygtige virksomheder i verden – og være en del af en global koncern der er med til at gøre en forskel på den energiudfordring, verden står overfor. Det er bl.a. med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads, siger Thomas Träger, adm. direktør i Schneider Electric Danmark og fortsætter:

- Fokus på energioptimering er for os sund fornuft og god forretning. Vi skærper vores egen og vores kunder og partneres grønne profiler ved at optimere alt fra processer til drift af bygninger, forbedre indeklima og bidrage til bundlinjen med energiinvesteringer, der på kort tid sikrer øget cashflow.

The Global 100 er baseret på dataindsamlinger fra Bloomberg og direkte indberetninger fra 350 virksomheder, der nøje er udvalgt efter globale kriterier om størrelse og aktiebeholdning. Corporate Knights er et canadisk analyseinstitut, der arbejder for ”Clean Capitalism”. Listen offentliggøres hvert år på World Economic Forum i Davos.

Schneider Electric er også en del af de store placeringer og indekser, såsom Carbon Disclosure Project og Dow Jones Sustainability Index

Se listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder her:
http://www.corporateknights.com/report/10th-annual-global-100/final-results-global-100

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale