Gå til indhold
Schneider Electric bag ny dansk blog om bæredygtighed

Pressemeddelelse -

Schneider Electric bag ny dansk blog om bæredygtighed

Bæredygtighed skal knyttes direkte til forretningsstrategien, hvis virksomheder skal have fuld valuta for deres indsats. Det er budskabet på ny blog, hvor Schneider Electric Danmark sætter fokus på forretningsdrevet bæredygtighed, der giver genlyd på bundlinjen.

CSR og bæredygtighed er blevet en strategisk hjørnesten i moderne virksomheder, og kravene til bæredygtighed stiger konstant i markedet, hos forbrugerne og medarbejdere. Selvom bæredygtighed står højt på erhvervslivets agenda, så er det er langt fra alle, der indfrier potentialet. Indsatsen skal nemlig linkes direkte de overordnede forretningsmål.

- Bæredygtighed kan være en god forretning, hvis det bliver en strategisk ressource. Det er vores budskab i denne blog. Som strategisk rådgiver inden for bæredygtighed kan vi se, hvordan de virksomheder, der knytter bæredygtighed til deres overordnede strategi, klarer sig bedst i kapløbet om en bæredygtig profil. Med bloggen vil vi gerne inspirere virksomheder til at få endnu mere ud af deres bæredygtige tiltag gennem strategi og partnerskaber, siger Brian Hulvi, der er Vice President for Energy & Sustainability Services, der er Schneider Electrics enhed, som rådgiver virksomheder og offentlige instanser i strategisk og forretningsdrevet bæredygtighed.

Bloggen retter fokus på best practices, spændende cases og inspirerende tanker om, hvordan bæredygtighed og CSR kan smelte sammen med konkrete forretningsstrategier.

Bloggen kan besøges på blog.schneider-electric.dk/

Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale