Gå til indhold
​Schneider Electric ansætter ny salgsingeniør i Midtjylland

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric ansætter ny salgsingeniør i Midtjylland

Dan Fiil, 43, er ansat i Schneider Electric som salgsingeniør med ansvar for Midtjylland, hvor han repræsenterer firmaets brede produktportefølje, der omfatter de velkendte Lauritz Knudsen-produkter. Han har dermed ansvaret for at varetage kontakten til el-installatører og grossister i området fra Djursland til Horsens over til Varde og Holstebro. Dan Fiil glæder sig til at arbejde tæt sammen med den midtjyske el-branche om at imødekomme den digitale udvikling inden for branchen.

- El-branchen er inden i en spændende udvikling, hvor der kommer mere og mere automatik og teknik i de danske bygninger, hvor driftsikkerhed og energioptimering går hånd i hånd. Det stiller hele tiden nye krav til elektrikere og installatører, som konstant skal følge med udviklingen. Det er en spændende tid i branchen, og jeg glæder mig meget til at være el-branchens sparringspartner i Midtjylland, siger den nyansatte salgsingeniør.

Oprindeligt er Dan Fiil uddannet el-installatør og stærkstrømstekniker med bred erfaring inden for den el-tekniske verden. Han kommer fra en stilling som projektsælger på stikforbindelser hos Wieland Electric. Tidligere har Dan Fiil arbejdet i tavle-branchen for Elogic.

Dan Fiil afløser Brian Ekgreen som Schneider Electrics repræsentant inden for el-branchen Midjylland.

Privat bor Dan i Ikast med sin familie og kan kontaktes på 27 78 91 64 eller dan.fiil@schneider-electric.com

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale