Gå til indhold
Schneider Electric ansætter ny Sales Manager til off shore-projekter

Pressemeddelelse -

Schneider Electric ansætter ny Sales Manager til off shore-projekter

Michael Voigt, 53, er pr. 10. februar ansat som Tender Sales Manager for off shore-projekter i energidivisionen i Schneider Electric Danmark, hvor han skal være frontfigur i energispecialistens målrettede satsning inden for projekter med off shore-vindmøller. Her spiller Schneider Electric en central position i forhold til integrerede og intelligente løsninger til den elektriske infrastruktur.

Michael Voigt har stor erfaring inden for elektrisk distribution, og han kommer fra en stilling som General Manager for Electrical Project Engineering hos FLSmidth, hvor han har arbejdet de sidste 13 år.

- I de kommende år kommer vi til at se nogle enorme investeringer i off shore-vindmølleparker, og her har Schneider Electric en central rolle som den førende leverandør af integrerede løsninger til energisektoren. Derfor glæder jeg mig meget til at være en del af det team, som skal være med til at løse udfordringen med at udnytte den vedvarende energi optimalt. Det stiller store krav til hele den elektriske infrastruktur fra den enkelte vindmøllepark til både det danske og udenlandske distributionsnet, som står over for store forandringer i den nærmeste fremtid. Her har Schneider Electric markedets bredeste tilbud, og derfor var det også nemt at sige ja tak til jobbet, siger Michael Voigt.

Schneider Electric har elektriske produkter og løsninger, der dækker alle behov inden for tilslutning, beskyttelse og supervision, som optimal drift af vindmøller kræver. Derudover er Schneider Electric verdens førende leverandør af systemer til energy management samt præcise vejrmeldinger, der kommer til at spille en større rolle i fremtidens el-net. Her vil vejr-forudsigelse få stor betydning for en effektiv og stabil energi-forsyning i det intelligente distributionsnet, hvor energien skal komme fra sol, vind og andre vedvarende kilder.


 Michael Voigt er uddannet stærkstrømsingeniør og har stor erfaring med salg og projektering inden for energi-projekter.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale