Gå til indhold
​Schneider Electric ansætter ny direktør  for serviceforretningen

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric ansætter ny direktør for serviceforretningen

Søren Bonde Pedersen, 47, er ansat som Vice President for Field Services i Schneider Electric. Her får han det overordnede ansvar for udvikling og drift af energispecialistens serviceforretning af tekniske anlæg og installationer inden for el-distribution, industri, datacentre og bygningsautomatik. Søren Bonde Pedersen træder direkte ind i den danske topledelse og får det direkte ansvar for mere end 160 ansatte.

I takt med at digitalisering og den teknologiske udvikling tager fart bliver professionel service ifølge Søren Bonde Pedersen et stadigt vigtigere element at tænke ind i sine investeringer som virksomhed.

- I Schneider Electric udvikler vi hele tiden nye intelligente løsninger, der digitaliserer installationer og produkter, som skaber merværdi til vores kunder. Jeg glæder mig meget til at udvikle vores serviceløsninger sammen med vores samarbejdspartnere og kunder, så værdien af deres investeringer bliver øget, siger Søren Bonde Pedersen.

Med en global serviceorganisation på mere end 7000 tekniske medarbejdere kan Schneider Electric som en af de eneste på markedet garantere hurtig og effektiv service i hele verden. I Danmark sørger Schneider Electric's mange serviceteknikere hele tiden for at vedligeholde og effektivisere anlæg og installationer hos de enkelte kunder, så de får mest muligt ud af deres investering.

Søren Bonde Pedersen har med arbejdet i forskellige lederstillinger i IT-branchen gennem de seneste to årtier. Senest kommer han fra en rolle som Nordisk Ansvarlig for Field Services i Fujitsu. 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale