Gå til indhold

Pressemeddelelse -

​Schneider Electric ansætter Key Account Manager til Wind Power

Schneider Electric har ansat Allan Gade Nielsen som Key Account Manager for wind power. Han kommer med stor erfaring fra vindbranchen og er en vigtig del af energispecialistens målrettede strategi for at hjælpe vindbranchen til at producere vedvarende energi effektivt og sikkert.

Driftsikkerhed, effektivitet og konstant innovation er nøglen, hvis den danske vindindustri skal holde sig i front i den globale konkurrence. Med et unikt tilbud til vindmølleindustrien vil Schneider Electric nu spille endnu større rolle som leverandør og rådgiver til branchen. Derfor har Schneider Electric ansat Allan Gade Nielsen som Key Account Manager for Wind Power.

Allan Gade Nielsen har stor erfaring fra vindmøllebranchen og kommer fra en stilling som Key Account Manager for Wind i Harting og har tidligere arbejdet i KK Wind Solution og 12 år i Vestas. Han glæder sig til at være en del af Schneider Electrics målrettede strategi for gøre den danske vindbranche endnu mere konkurrencedygtig og innovativ.

- Schneider Electric tilbyder et unikt tilbud af intelligente produkter, avanceret software og verdens bedste vejrtjenester. Det er løsninger som kan hjælpe både producenter og underleverandører i vindbranchen med at blive endnu mere effektive og konkurrencedygtige. Jeg glæder mig meget til at gøre Schneider Electric til en endnu stærkere samarbejdspartner for vindbranchen, siger Allan Gade Nielsen, der oprindeligt er uddannet elektriker og el-installatør.

Allan Gade Nielsen bor til dagligt i Hvide Sande med sin familie. 

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00