Få vores nyheder på mail

Schneider Electric annoncerer det første alt-i-ét væskekølede, modulære EcoStruxure™-datacenter i branchen

Pressemeddelelse   •   Jul 05, 2021 08:00 CEST

Vi annoncerer det første alt-i-ét væskekølede, modulære EcoStruxure™-datacenter i branchen

Schneider Electric er førende inden for digital transformation af energistyring og automatisering og har i dag annonceret lanceringen af et alt-i-ét, væskekølet, modulært EcoStruxure™-datacenter. Det nye præfabrikerede modul, der er integreret af Avnet og indeholder præcisionskøling på chassisniveau fra Iceotope, vil gøre det muligt at udrulle de fleste CPU- og GPU-intensive, højtydende computerapplikationer (HPC) til Edge med større pålidelighed i barske og afsides miljøer. Denne nytænkning på markedet gør det muligt i alt fra industrielle produktions- og bilfabrikker til telekommunikation, militær, minedrift, olie og gas at behandle data i realtid hurtigere med større innovation, effektivitet og mindre forsinkelse.

Den nye alt-i-ét-løsning, der er placeret i en 20 fods ISO-standardcontainer, kan håndtere en standard-IT-belastning på 60 kW og har en IT-kapacitet på op til 336 kW, der fås som en skræddersyet løsning. Systemet omfatter også en 80 kW Galaxy VS 3-faset UPS, komplet batteribackup, brandbeskyttelse, fuldt integreret varmeafvisning og ekstra køling. Fjernovervågning og -styring af både det fysiske miljø og IT-udstyret muliggøres med den prisvindende IT-software EcoStruxure.

Som en del af EcoStruxure-sortimentet af modulære datacentre leverer det væskekølede, alt-i-ét, præfabrikerede modul en hurtig, fleksibel og forudsigelig løsning, der tilbyder samme kvalitet og funktionalitet som traditionelt stick-opbygget udstyr. Det gør det muligt at designe, bygge og installere ny datacenterkapacitet på en brøkdel af den tid, det tager at erhverve og udvikle traditionelle datacentermiljøer. Alt udstyr er fabriksinstalleret og testet til at levere robust og forudsigelig ydeevne med reduceret risiko fra dag ét.

Øget sikkerhed, robusthed og effektivitet med præcis nedsænkningskøling på chassisniveau:

Det nye alt-i-ét-modul er designet til bæredygtig drift og kombinerer høj effektivitet med et ultralavt PUE på under 1,15. Nogle steder i dag ses, at PUE kan komme ned på 1,03. Brugen af væskekøling reducerer behovet for lufthåndteringsudstyr, forenkler køleinfrastrukturen og eliminerer behovet for ventilatorer. Det giver den dobbelte effekt, at infrastrukturens energiforbrug reduceres, at der bliver mere strøm til rådighed for IT-belastningen, og at miljøets pålidelighed forbedres. Det reducerer også kompleksiteten i forbindelse med vedligeholdelse og service ved at udelukke elektromekaniske enheder, der kræver regelmæssige opgraderinger og udskiftninger.

Ved hjælp af Iceotopes væskekølede Ku:l 2-chassiskabinetter, der er integreret med Schneider Electrics væskekølede racksystem NetShelter, er missionskritisk IT-udstyr fuldstændigt isoleret fra miljøet og præcist nedsænkningskølet i en forseglet kapsling, der er modstandsdygtig over for støv, gasser og fugt. Computer-, lagrings- og netværksudstyr er forsynet med et ekstra niveau af fysisk og I/O-opkoblingssikkerhed, så det er sikret og ikke kan manipuleres.

"I dag er efterspørgslen efter de mest kraftfulde CPU'er og GPU'er steget i næsten alle IT-applikationer, samtidig med at konkurrencen om plads hurtigt er blevet akut," siger Robert Bunger, Program Director, CTO Office, Schneider Electric. "Det nye alt-i-ét, præfabrikerede datacentermodul opfylder behovet for at implementere computerintensiv processorkraft i et kompakt, sikkert og dedikeret Edge-miljø, der kan udrulles næsten hvor som helst på blot seks uger."

Øget pålidelighed og synlighed på de mest afsides steder:

  • Proaktiv overvågning og styring med EcoStruxure IT Expert, Schneider Electrics åbne, kompatible og leverandør-agnostiske DCIM-software til Edge, distribueret IT og datacentre. Få flere oplysninger på www.schneider-electric.com/ecostruxure-IT, og prøv EcoStruxure IT Expert gratis i 30 dage.
  • Øget pålidelighed gennem EcoStruxure Asset Advisor, en cloud-aktiveret fjernovervågningstjeneste, hvor man kan overvåge, fejlfinde og spore problemer på stedet rettidigt og effektivt.
  • Avanceret Out of Band Management (OOBM) leveres via Avnet MaaXBoard-computer med et enkelt board og med Redfish-kompatibelt API til styring af IT-udstyret, selv når serverne er lukket ned eller ikke reagerer.

Schneider Electric har tidligere annonceret et partnerskab med Iceotope og Avnet, der gør det muligt at integrere servere på enterprise-niveau fra en række OEM'er med infrastruktur til præcisionskøling på chassisniveau før udrulning. Det øger hastigheden og bekvemmeligheden ved udrulninger og reducerer de servicerisici, der er forbundet med installation af serverudstyr i marken.

Hvis du vil vide mere om det nye Schneider Electric alt-i-ét, præfabrikerede, væskekølede datacenter, kan du besøge hjemmesiden.

Om Schneider Electric

Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.

Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.

Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services.

Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

www.se.com/dk/da/