Få vores nyheder på mail

Schneider Electric annoncerer, at IP-klassificerede EcoStruxure™-mikrodatacentre er kommet til Europa

Pressemeddelelse   •   Jul 12, 2021 08:00 CEST

IP-klassificerede EcoStruxure™-mikrodatacentre er kommet til Europa

Schneider Electric er førende inden for digital transformation af energistyring og automatisering og har annonceret, at R-serie af EcoStruxure™-mikrodatacentre til barske indendørsmiljøer vil være tilgængelig i Europa i juni 2021. De nye IP-klassificerede mikrodatacentre tilbyder en robust løsning, der er hurtig at implementere, og som hjælper med at administrere Edge computing-infrastruktur i udfordrende industrielle miljøer og produktionsmiljøer. En virtuel begivenhed for professionelle i industrien finder sted den 18. maj 2021, hvor de undersøger, hvordan Edge-computing hjælper føde- og drikkevarevirksomheder med at fremskynde virksomhedernes robusthed, ydeevne og bæredygtighed.

I takt med at flere industrielle operatører implementerer Industri 4.0-teknologier for at øge produktiviteten, sikkerheden og automatiseringen, er mikrodatacentre blevet mere og mere essentielle for at håndtere alt fra konvergensen mellem IT og OT til aktivering af IIoT-applikationer - hvilket gør IT på fabriksgulvet mere pålideligt og nemmere at implementere. Som en del af lanceringen fås seks nye modeller i størrelserne 16U, 24U og 42U for at give fleksibilitet og skalerbarhed.

"I takt med at Industri 4.0 og avancerede automatiseringsteknologier fortsætter med at drive transformationen inden for industrielle miljøer, skal IT implementeres tættere på brugsstedet, hvilket giver øget produktivitet og effektivitet," sagde Rob McKernan, SVP, Secure Power Division, Schneider Electric, Europa. "Tilgængeligheden af vores nye IP-klassificerede løsninger til R-serien af EcoStruxure-mikrodatacentre vil hjælpe industriproducenter og distributører i hele regionen med virkelig at høste fordelene ved forbedret ydeevne og pålidelighed på fabriksgulvet."

EcoStruxure-løsninger til mikrodatacentre får industrielle systemer på markedet hurtigere, mere effektivt og med lavere omkostninger

EcoStruxure-løsninger til mikrodatacentre er konfigurerbare, færdigpakkede, lukkede racksystemer, der omfatter strøm, køling, sikkerhed og styring. De kan give besparelser på op til 40 % i tekniske omkostninger i felten, få systemer på markedet 20 % hurtigere og reducere vedligeholdelsesomkostningerne med 7 %. Mikrodatacentre udnytter den eksisterende infrastruktur og kan potentielt reducere kapitalomkostningerne med 48 % i forhold til et traditionelt byggeri. Den nye R-serie styrker disse fordele og hjælper kunderne med at løse problemer, fordi de:

  • Er bygget til at modstå barske indendørsmiljøer og anvendelser med minimale indtrængningsbeskyttelsesklassificeringer på IP54. Industrielle Edge-miljøer kan være udfordrende med høje niveauer af støv, fugt og store temperaturudsving.
  • Kan fjernadministreres med Schneider Electrics portefølje af software og digitale tjenester, når der er begrænset til ingen IT-medarbejdere på stedet. EcoStruxure IT, en åben, leverandør-agnostisk platform, giver brugerne magt og fleksibilitet til selv eller med en partner at styre kritisk infrastruktur eller til at give Schneider Electrics serviceteknikere mulighed for at administrere aktiverne for dem.
  • Er udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom adgangskontrol, indtrængningsregistrering og sikkerhedskamera, der gør det muligt at gå til usikrede steder.
  • Kan standardisere dit design på tværs af flere miljøer med en enkelt alt-i-ét-løsning, der er nemmere at implementere og vedligeholde end forskellige systemer.

Få mere at vide om den nye R-serie af EcoStruxure-mikrodatacentre

Den nye R-serie fås via mySchneider IT Solutions Partners og Schneider Electrics salgsrepræsentanter. Besøg denne side for flere oplysninger om Schneider Electrics nye IP-klassificerede R-serie af EcoStruxure-mikrodatacentre til barske indendørsmiljøer.

Hvad er industriel Edge-computing?

For at industrioperatører kan udnytte fordelene ved øget automatisering, kan de ikke stole på cloud-teknologi alene til at levere den robusthed og hastighed, som kunstig intelligens, maskinlæring og andre Industry 4.0-teknologier kræver. Lokale Edge-datacentre er kapslinger/ områder/ faciliteter til IT-infrastruktur, der distribueres geografisk for at muliggøre slutpunkter på netværket. Når man befinder sig i industrielle miljøer som f.eks. et produktionsanlæg eller et distributionscenter, kaldes denne applikation "industriel Edge-computing". Analytikere har identificeret Edge som mere og mere vigtig.


Om Schneider Electric

Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.

Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.

Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet.

Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende process- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services.

Vi er det mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, Inkluderende og Styrkende.

www.se.com/dk/da/