Gå til indhold
Pelco udvider sit sortimentet af IP-kameraer markant

Pressemeddelelse -

Pelco udvider sit sortimentet af IP-kameraer markant

Pelco by Schneider Electric lancerer nu to nye serier af IP-kameraer, der er med til at udvide sortimentet med mere end 50 kameraer i 2013, som løser de fleste krav til effektiv og pålidelig videoovervågning i alle miljøer. 

Med de to nye serier Sarix Enhanced med SureVision 2.0 og Sarix Professional fortsætter Pelco by Schneider Electric sin fremmarch inden for IP-kameraer. De nye Pelco-serier betyder, at Schneider Electric nu kan tilbyde løsninger til alle segmenter og niveauer i markedet med IP-kameraer til alle lysforhold, anvendelser og miljøer.

Lanceringen af Sarix Enhanced og Sarix Professional følger frigivelsen af Sarix Value-serien tidligere på året. Tilsammen betyder lanceringen af de tre serier, at Pelco alene i år vil frigive mere end 50 IP-kameraer til det i forvejen brede sortiment.

Alle de nye Sarix-kameraer kan integreres med markedets store tredjepartssystemer til video-management via Pelco API samt anden tredjeparts-software og -systemer gennem den åbne ONVIF Profile S-standard.

Fakta:
Sarix Enhanced er velegnet til de mest vanskelige lysforhold og kommer i en bred vifte af indendørs, udendørs og vandalsikre modeller, herunder bokskameraer og Dome-løsninger.

  • Er udstyret med teknologien SureVision 2.0, der leverer avancerede low light-kapacitet, Wide Dynamic Range (WDR) og anti-bloom-teknologi til branchens førende billedkvalitet. Nye fremskridt omfatter 3D støj-filtrering, flydende regulering ved belysningsændringer og forbedret farvepalette til at bevare farvenøjagtighed og overordnede billedkontrast. SureVision 2.0-teknologi leverer den bedst mulige billedkvalitet, når en enkelt scene indeholder områder med intenst lys, lyse og skyggefulde områder – bedre end det menneskelige øje. 
  • Leverer fuld HD-video (op til 30 IPS) med 1080p opløsning ved hjælp af H.264-komprimering til optimeret båndbredde og lagring effektivitet og op til to samtidige videostreams til de mest krævende applikationer – som kasinoer og by-overvågning ofte kræver.
  • Kommer i et optimeret modulært design, let og hurtigt at håndtere ved installation, indbygget analyse software og avancerede funktioner giver en fantastisk brugeroplevelse. Mini dome-kameraer versionerne tilbydes med et udvalg af autofokus motoriseret objektiver med enten 3 ~ 9 mm eller 9 ~ 22 mm MPx-objektiver, mens BOX-kameraet er kompatibelt med et udvalg af standard CS mount megapixel-objektiver, desuden er kameraet udstyret med en auto back fokus, så det kan levere skarpe billeder til enhver tid.
  • Power over Ethernet reducerer installations-omkostningerne.
  • Kommer med stor pålidelighed og lav fejlrate til forretnings- og sikringskritiske opgaver. Driftstemperaturer spænder fra -40oC til +50oC – fra til miljøer, der dækker fra ørkener til Arktis. Dome-modellerne omfatter et udvalg, der er IP66-godkendt for støv-og vandbeskyttelse, plenum til indbygning i loft-applikationer, og en virkningsgrad bedømt til op til 50J for vandal-beskyttelse.

Sarix Professional Range giver stor fleksibilitet med mulighed for tilpasse den enkelte løsning ved at blande de tekniske muligheder.

  • Kommer med det første Pelco IP bullet-kamera til udendørs brug samt et udendørs IP-mini Dome med IR-belsyning. Alle bokskameraer, Dome, og mini Dome-modellerne er tilgængelige med en opløsning på op til 5 Mpx. Kamera-serien giver muligheder for at levere op til 30 billeder per sekund (ips) ved 1080p. Hvert Dome-kamera kan leveres med tre forskellige monterings-muligheder som indbygget i loftet, pendant eller som overflademonteret. Bullit-kameraerne har muligheder for blive indbygget i loft, væg eller blive overflademonteret.
  • Mini Dome og bullet-kameraerne har et fjernstyret zoomobjektiv med autofokus. BOX-kameraet er kompatibelt med et udvalg af standard CS-mount megapixel-objektiver og omfatter auto back focus.
  • Kameraerne understøtter op til to samtidige videostreams, som kan komprimeres med effektive H.264 High, Main-profiler eller MJPEG-formater, plus et tredjeparts-stream. Kamera-serien leveres med stor fleksibilitet i forhold til installation og kan leveres som både Power over Ethernet (PoE) og 24Vac samtidig med at kameraerne kan arbejde under ekstreme temperaturer fra -40oC til +50oC
  • En enkel brugerflade i en standard web-browser sikrer nem administration og remote opsætning.
  • Kameraerne er ideelle til alle opgaver, der kræver pålidelige og omkostningseffektive løsninger, der opfylder en bred vifte af behov til mainstream videoovervågning.

Med sin Pelco-portefølje er Schneider Electric en af ​​verdens førende inden for design, udvikling og fremstilling af systemer til videoovervågning. For mere information om Sarix Professional Range og Enhanced Range med SureVision besøg: www.pelco.com/Sarix


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale