Gå til indhold
Overvågning giver energibesparelser i danske virksomheder

Pressemeddelelse -

Overvågning giver energibesparelser i danske virksomheder

Industrivirksomheder kan få endnu mere ud af deres energiforbrug ved at lade Schneider Electric overvåge og dokumentere deres energiforbrug med den nye hostede software-løsning Energy Operation Online. Det optimerer mulighederne for energibesparelser i industrien, og gør det nemt at samle og sammenligne målinger fra flere fabrikker, afdelinger eller sites på tværs af hele verden.

Overvågning er kernen i at optimere energiforbruget i alt fra kontorbygninger til industrianlæg. Nu bliver det endnu nemmere at holde sit energiforbrug nede uden at bruge tid og ressourcer på selv at være energiekspert. Schneider Electric tilbyder nemlig, at energikonsulenter overvåger og rådgiver den enkelte virksomhed i energioptimering. Det er oplagt til store virksomheder og koncerner med flere sites eller afdelinger.

- Hvis en virksomhed ønsker det, så kan vi med Energy Operation Online koble deres energimålere op på vores server, så vi løbende kan følge energiforbruget. Vores eksperter følger derefter forbruget tæt, hjælper med rådgivning og med at finde nye energioptimerende tiltag. Det giver en garanti for driftssikkerhed og øger muligheden for energioptimering på et meget højt niveau. I Danmark har vi flere store virksomheder, som arbejder med flere produktions-sites, som nu nemt kan kobles sammen i et samlet system for energiovervågning, forklarer Jens Ellevang, der er Energy Audit Manager hos Schneider Electric.

Han understreger, at løsningen er skræddersyet efter den enkeltes behov, og at virksomheden selvfølgelig hele tiden selv kan følge de data, Schneider Electric’s energieksperter bruger:

- Nøgletal og resultater kan nemt følges via internettet, iPhones eller tablets, og alt efter aftale vil kunden løbende få rapporter og forslag til konkrete energibesparelser. Kunden slipper simpelthen for at bekymre sig om det tekniske og praktiske ved energistyringen.

Energirigtig software
Kernen til overvågningen ligger i softwaren Energy Operation Online, der bliver tilpasset til den enkelte virksomheds behov. Energy Operation Online er en hosted software, hvor data og selve softwaren ligger på Schneider Electrics server. Det gør det nemmere for kunden, der ikke selv skal håndtere servere, sikkerhed og software-opdateringer.

- Brugervenligheden er prioriteret meget højt i Energy Operation Online, og en enkel opsætning med en overskuelig brugerflade sikrer, at alle nemt kan følge deres aktuelle forbrug, så energibesparende tiltag nemt og hurtigt kan gennemføres til gavn for både miljø og bundlinje, siger Jens Ellevang.

Energy Operation Online er integreret med alle Schneider Electric’s løsninger inden for industri, bygningsautomatik, elektrisk distribution og datacentre. Det betyder, at det samlede energiforbruget nemt styres og optimeres i ét system med en intuitiv brugerflade. Også på tværs af landegrænser, så energiforbruget nemt kan sammenlignes i selv store organisationer. Det øger muligheden for at optimere energiforbruget markant.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energi og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2011 opnåede de over 130.000 medarbejdere en omsætning på 22,4 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00