Gå til indhold
Optiske encodere udviklet til fødevareindustrien

Pressemeddelelse -

Optiske encodere udviklet til fødevareindustrien

Telemecanique Sensors lancerer nu OsiSense XCC - en ny serie af optiske encodere i 316L rustfrit stål, der er ECOLAP-godkendt til medicinal-, offshore- og fødevareindustrien.

Miljøer i fødevareindustrien er ofte hårde, og det kræver ekstra meget af udstyr som sensorer, som skal være særligt robuste. Derfor lancerer Telemecanique Sensors, som er en del af energispecialisten Schneider Electric, nu en ny serie optiske encodere, som er IP69K og ECOLAB-godkendt og dedikeret særligt til de barske, industrielle miljøer i fødevareindustrien.

OsiSense XCC-serien inkluderer inkrementel, absolut singleturn og multiturn-encodere samt en række af tilbehør til at lette installationen.

Ekstremt robuste encodere
De optiske encodere i OsiSense XCC er sikkert indkapslet i en 316L rustfri stål-indkapsling. Det robuste design gør dem meget modstandsdygtig over for stød, vibrationer, fugtighed, ekstreme temperaturer, højt tryk og kemikalier, der indeholder slibemidler. De kommer med Beskyttelses-klasse IP69K og ECOLAB-certificering, der opfylder kraverne fra de hårdeste applikationer i medicinal-, offshore- og fødevareindustrien.

Alsidige funktioner
De nye encodere kommer med en række nyttige funktioner som dobbelt kugleleje med et sikkert låsesystem, en solid aksel på 10mm, 2 meter fast kabel-udgang, en universel strømforsyning 5 til 30VDC og en række montage-tilbehør i rustfrit stål 316L.

Se mere: http://www.tesensors.com/node/5926

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00