Få vores nyheder på mail

​Nyt wirenødstop sætter nye standarder for sikkerhed til lange transportbånd

Pressemeddelelse   •   Aug 18, 2016 08:12 CEST

Schneider Electric sætter nye standarder for sikkerhed på transportbånd med lanceringen af Preventa XY2CED, der er en serie af dobbelt-sidet wirenødstop, som er udviklet specifikt til lange tansportbånd med en ekstraordinær rækkevidde på 100 meter til hver side. Det gør det nu nemt hurtigt at stoppe transportbåndet i nødsituationer, da sikkerhedsafbryderen altid er inden for rækkevidde.

Det dobbelt-sidet wirenødstop er det det længste på markedet, som er UL NISD-certificeret og fuldt kompitabelt med internationale sikkerhedsstandarder.

Nem installation
Preventa XY2CED er designet specifikt til at være hurtigt og nem at installere og montere ved hjælp af det medfølgende  tilbehør. Den korrekte tilspænding er let at finde ved hjælp af tydelige markeringer.

Fakta:

 • Op til 100 m på hver side
 • Temperaturer fra: -25°C til +70°C
 • Sikkerhedsklasse: IP65 og IP66
 • Certifikater: CE, UL (NISD), CSA, EAC, CCC
 • IEC 60947-5-5, EN/ISO 13850
 • Maks PLe sikkerhedsniveau, Cat.4 (EN/ISO 13849-1) - SILCL3 (EN/IEC 62061) ved brug af korrekt kontrolsystem

  Find billede i høj opløsning længere nede på siden

 • Om Schneider Electric:
  Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.