Gå til indhold
Nyt uddannelsescenter for tekniske kurser

Pressemeddelelse -

Nyt uddannelsescenter for tekniske kurser

Fra den 1. januar opgraderer og samler Schneider Electric udbuddet af sine tekniske kurser i det nye Schneider Electric Uddannelsescenter. Det imødekommer det stigende behov for efteruddannelse, som den konstante, tekniske udvikling medfører.

Opdateret viden er alfa og omega for alle, der arbejder med tekniske installationer. I en verden, hvor både teknologierne og kundernes krav til energieffektive løsninger udvikler sig konstant, er opdaterede kompetencer ikke bare en fordel - det er et ufravigeligt krav.

Derfor opgraderer Schneider Electric nu sit udbud af tekniske kurser med det nye Schneider Electric Uddannelsescenter. Dermed er det slut med det velkendte navn Produktskolen, men det nye uddannelsescenter er andet og mere end et nyt navn.

- I Schneider Electric Uddannelsescenter samler vi en lang række kurser under én hat, også kurser i nye produkter og løsninger i Schneider Electric-familien, som jo vokser hele tiden. Det er her, danske fagfolk bliver klogere, dygtigere og mere effektive i deres arbejde, uanset hvilken form for tekniske installationer, de arbejder med, forklarer Daniel Jørgensen Eldon, der er leder af Schneider Electric Uddannelsescenter.

Voksende behov
Udbuddet spænder vidt med kurser inden for elektrisk distribution, bygningsautomatik, industriel automation, brand og sikring, data og netværk, LK IHC og KNX samt styring af vand og fjernvarme. Programmet omfatter både produktspecifikke kurser og kurser i samlede løsninger. Daniel Jørgensen Eldon venter at byde mindst 2.000 kursusdeltagere velkommen i 2014.

- Vi ser et klart voksende behov i branchen for yderligere kvalificering og efteruddannelse. Som en af de førende aktører i markedet skal vi selvfølgelig også være med til at løfte den opgave. For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men i høj grad også at sikre, at slutkunderne får de rigtige løsninger til at optimere og effektivisere deres energiforbrug, siger han.

Schneider Electric Uddannelsescenter slår dørene op den 1. januar, og kursuskataloget for 2014 kan findes på: www.schneider-electric.dk under Produkter & Services eller på www.lk.dk under Professionel.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale