Få vores nyheder på mail

​Nyt omfattende produktkatalog fra Schneider Electric

Pressemeddelelse   •   Feb 05, 2015 08:48 CET

Mere end 20.000 produkter, 1200 sider og en kampvægt på 5 kg. Schneider Electric er nu klar med et omfattende katalog, der gør det nemt og enkelt og få overblik over produkter inden for blandt andet automation, tavlemateriel og installationsmateriel. Produktkatalog 2015 er derfor oplagt til alt fra el-branchen, tavlebyggere til maskinmestre over maskinbyggere og rådgivende ingeniører.

- Det glæder mig meget, at vi nu kan imødekomme markedets ønske om et katalog, som samler en lang række af vores produkter i et samlet katalog, så det nu bliver endnu lettere for vores kunder og samarbejdspartnere at danne sig et hurtigt overblik over vores brede udvalg, siger Thomas Andersen, der er Salgsdirektør for Partner Business i Schneider Electric Danmark.

Det nye produktkatalog kan bestilles direkte på schneider-electric.com/brochurer/dk

Markedet efterspørger digitale løsninger, og derfor har Schneider Electric også valgt at lave en online-version af Produktkataloget 2015, som løbende bliver opdateret med nye produkter. Online-versionen kan findes på se-app.dk/katalog

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.