Gå til indhold
Nyt NiSD-certificeret wirenødstop øger maskinsikkerheden

Pressemeddelelse -

Nyt NiSD-certificeret wirenødstop øger maskinsikkerheden

Telemecanique Sensors™ lancerer nu et nyt pålideligt wirenødstop, der som det første på markedet lever op til NiSD-certification i henhold til standarden IEC 60947-5-5. 

Med det nye wirenødstop Preventa XY2CJ fra Telemecanique Sensors er det nu endnu nemmere at øge maskinsikkerheden. Preventa XY2CJ er et pålideligt wirenødstop, som nemt kan udløses i hele den arbejdszone, hvor der er kabel. Det nye wirenødstop er en del af Schneider Electrics omfattende tilbud til maskinsikkerhed, og som det første på markedet møder Preventa XY2CJ kravene til NiSD-certification i henhold til standarden IEC 60947-5-5.

Preventa XY2CJ giver hurtig montering og nem justering af kablet med en specialudviklede strammer, som følger med som tilbehør. Med farvede sektioner (grøn og gul) på træk-resetknappen er det nu blevet endnu lettere at se, om kontakten er sluttet eller åben.

Nøglefunktioner:

•  Op til 20m eller 30m kabellængde (XY2CJS)

•  Hoved med fire positioner, som kan rotere hver 90°.

•  Elektrisk tilslutning: ISO M20, PG13.5, 1/2’’ NPT, M12 eller M23 på bestilling

•  Beskyttelsesgrad: IP66 og IP67

•  Temperaturområde: -25 til +70°C

•  Certifikationer: CE, UL (NiSD), CSA


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale