Gå til indhold
Nyt lystårn giver stor fleksibilitet

Pressemeddelelse -

Nyt lystårn giver stor fleksibilitet

Nu bliver det endnu nemmere at vælge de helt rigtige signallamper til maskiner og produktionsanlæg af enhver størrelse. Schneider Electric lancerer nu ny generation af fleksible lystårne.

Maskinbyggere og slutkunder får nu nemmere ved at vælge de helt rigtige signallamper til maskiner og produktionsanlæg af enhver størrelse. Samtidig bliver det endnu lettere at montere lystårnet både lodret, vandret og på væg.

Løsningen er XVU - en ny generation af fleksible lystårne fra Schneider Electric.

I den nye XVU-familie finder man alle de features, man kender fra de tidligere produktserier XVB, XVD, XVE og XVP, sammen med flere innovative nyheder. Resultatet er en gennemtænkt og fleksibel platform til advarsels- og statuslys med energibesparende LED-lamper.

Dækker alle vinkler
Med XVU lystårn kan man vælge fra en og op til fem signallamper med konstant lys i farverne grøn, orange, rød, blå og klar. Det er desuden muligt at vælge en mere avanceret type multifarvelampe, der kan lyse grønt, gult, rødt, orange, blåt eller klart, enten i blink eller som rotorblink. Rotorblink-funktion fås desuden som tilvalg til enkeltfarvelamperne.

Fælles for alle signallamper i XVU-familien er, at de har markedets kraftigste lys og derfor kan ses tydeligt fra alle vinkler.

Selve tårnet kan justeres i højden, og den nye standard baseenhed med tre-i-en beslag gør det muligt at montere XVU- lystårne i alle positioner og vinkler.

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00