Få vores nyheder på mail

Nyt LK.dk giver el-branchen nye muligheder

Pressemeddelelse   •   Dec 01, 2015 09:54 CET

Schneider Electric har netop lanceret et nyt website til Lauritz Knudsen. Det nye LK.dk giver el-branchen helt nye muligheder med effektiv produktsøgning og mulighed for personlige profiler. Sitet er optimeret til brug på smart phones og tablets, så funktionerne kan bruges på farten.

Endelig. Sådan lyder det fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric, som nu lancerer en ny version af LK.dk efter et målrettet projekt, hvor både elektrikere og installatører har været med til at præge udviklingen, så websitets nye features passer til el-branchens krav til nem og hurtig adgang til teknisk produktinformation. Det får de nu med det nye LK.dk.

- Vi har lyttet til el-branchen og tilbyder nu et produktkatalog på lk.dk, hvor alle nemt kan finde produkter, tekniske specifikationer, vejledninger, video og varenumre, mens de er i marken. Vores online produktkatalog har mere end 20.000 besøg hver måned, så det er oplagt at give det en stor modernisering. Nu glæder vi os til at se brugernes reaktion på den forbedrede produktsøgning, forklarer Bitten Jagd, der er marketingchef for Schneider Electric Danmark, der står bag Lauritz Knudsen.

Det ny LK.dk er responsivt og kan derfor bruges på alle former for smart phones og tablets, så det nu bliver endnu nemmere for de danske elektrikere og installatører at få overblik og hurtigt svar på spørgsmål.

- Elektrikere og installatører har nu endnu bedre mulighed for at vise deres kunder inspiration til produkter og løsninger direkte fra LK.dk, siger Bitten Jagd.

Personlig profil på mitLK
Med en helt ny feature får installatører og elektrikere nu mulighed for at oprette en personlig profil på det nye Lauritz Knudsen-website, hvor der kan gemmes produktnyheder og produktlister, så el-branchen har personlige genveje lige ved hånden.

- Med mitLK har vi skabt rammerne til et nyt univers, hvor el-branchen med en personlig profil hele tiden har sine mest brugte søgninger, favoritprodukter og ønskede artikler lige ved hånden. Det er vigtigt at understrege, at mitLK er kun er i sin startfase, og at vi løbende vil skabe flere muligheder og fordele på de personlige profiler, siger Bitten Jagd, der inviterer alle til at prøve mitLK på www.lk.dk.

Med den nye hjemmeside tager Lauritz Knudsen et stort digitalt skridt for at imødekomme ønsker fra de danske elektrikere og installatører, der særligt efterspørger digitale værktøjer, de kan bruge på farten eller byggepladsen.

Se mere om mulighederne på LK.dk

Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.